NaslovnicaVijestiSTIGLO NOVO POJAČANJE: Thomas Tuchel doveo zvijezdu iz Bundeslige za 37 milijuna...

STIGLO NOVO POJAČANJE: Thomas Tuchel doveo zvijezdu iz Bundeslige za 37 milijuna eura!

Stiglo novo pojačanje. Thomas Tuchel doveo zvijezdu iz Bundeslige za 37 milijuna eura! PSG će završiti potpisivanje Thila Kehrera u dogovoru vrijednom 37 milijuna funti.

Stiglo novo pojačanje

Francuski prvak je bio povezan sa Jerome Boatengom iz Bayern Munchena, ali klub je izgubio interes i prekinuo potragu za 29-godišnjakom.

Umjesto toga, opredijelili su se za Schalkeovog uzbudljivog 21-godišnjeg braniča.

[su_bet365_koeficijenti]

Kehrer je ušao u prvu momčad 2015. godine, nakon što je debitirao u Bundesligi u 2015/16 sezoni. U sezoni nakon toga, odigrao je 16 ligaških utakmica.

I, prošle sezone, branič je odigrao 27 utakmica u top ligi i postigao tri gola.

Uoči nove sezone, PSG je također doveo legendarnog talijanskog vratara Gianluigija Buffona u besplatnom transferu.

[su_bet365_100bonus]

U svakom slučaju, Herer će pojačati Thomas Tuchelovu obrambenu liniju koja uključuje, između ostalih, igrače poput Thiago Silve, Marquinhosa i Presnel Kimpembu.

Kehrer je igrao za mlade ekipe Schalkea. Svoj debi je napravio 6. veljače 2015. godine protiv Wolfsburga u pobjedi od 3-0 kod kuće.

Svoj prvi gol je postigao 1. travnja 2017. godine u derbiju protiv Borussije Dortmund, nakon što je izjednačio u remiju od 1-1.

5. svibnja 2018. godine je postigao dva gola za Schalke koji je osigurao drugo mjesto u Bundesligi za 2017/18 sezonu. 12. kolovoza 2018. godine je najavljeno da će Kehrer otići u PSG za 37 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!