NaslovnicaVijestiSTIŽE BIVŠI SUIGRAČ: Frank Lampard u Derby County dovodi svog bivšeg suigrača...

STIŽE BIVŠI SUIGRAČ: Frank Lampard u Derby County dovodi svog bivšeg suigrača iz Chelseaja!

Prema pisanju engleskih medija, novi trener engleskog drugoligaša Derby Countyja Frank Lampard u svoj novi klub planira dovesti bivšeg suigrača iz Chelseaja.

Lampard dovodi Kaloua u Derby

Naime, riječ je o reprezentativcu Obale Bjelokosti Salomonu Kalouu, koji trenutno nastupa za Herthu u Bundesligi. Kako navodi vrlo pouzdani Bild, a tu vijest su prenijeli svi engleski mediji, bivši napadač ‘Plavaca’ je Lampardova glavna meta ovog ljeta.

[su_bingo]

Njih dvojica su zajedno na Stamford Bridgeu igrali šest godina, tokom kojih je Kalou u ukupno 254 nastupa u plavom dresu postigao 60 golova, a u tom periodu su osvojili po jednom Premier ligu i Ligu prvaka, te četiri puta FA Kup. 32-godišnjak je londonski klub napustio 2012. godine, kada je otišao u Lille, da bi dvije godine kasnije stigao u Herthu, gdje još uvijek igra i jedan je od miljenika navijača. Iako Salomon nije u najboljim igračkim godinama, Lampard je mišljenja kako bi mu iskustvo igranja u Premier ligi dosta pomoglo, te kako bi mogao biti jedan od najboljih igrača u Championshipu sljedeće sezone.

On ima ugovor sa njemačkim klubom do 2020. godine, ali Bild navodi kako bi ga pustili za dvocifrenu milionsku ponudu. Ipak, to bi mogla biti prepreka u pregovorima, s obzirom da je predsjednik Derbyja Mel Morris nedavno izjavio kako neće ulagati mnogo novca u ovom ljetnom prelaznom roku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!