NaslovnicaVijestiStiže na ljeto: Da li je Real pronašao novog vratara?

Stiže na ljeto: Da li je Real pronašao novog vratara?

Već duže vremena se govori o tome kako će Navas uskoro postati bivši u Realu, a da je to tako dokazuju nam vijesti koje stižu iz Italije. Real Madrid je pokazao intere za vratara Rome, Brazilca Alissona te bi ga mogao učiniti najskupljim vratarom u historiji ove igre.

Real pronašao novog vratara

Kako piše Corriere dello Sport iz Real Madrida su spremni ponuditi mjesto prvog vratara 25-godišnjem Alissonu, koji je igrač Rome a u Vječni grad je stigao iz brazilskog Internationala naljeto 2016. godine za svefa 7,5 miliona eura. U Rimskoj vučici je prvobitno bio zamjena Wojciechu Szczesnyju, a kada se Poljak preselio u Juventus, Brazilac je postao broj jedan.

>> Iznenadio sve svojim izborom: Roberto Firmino imenovao 12 najboljih igrača u Premier ligi

Na početku ove sezone debitirao je u Serie A, a sve ostalo je povijest. U 29 utakmice čak 13 puta mrežu je sačuvao netaknutom i postao jedan od najtraženijih vratara na starom kontinentu, a također je postao i prvi vratar brazilske reprezentacije. Mnogi vjeruju da su njegovi dani u Romi odbrojani, s obzirom na veliku interes sa Otoka a navodno su zainteresirani Liverpool i Arsenal. No sada, kako se čini, klubovi iz Premier lige su dobili ozbiljnu konkurenciju.

[su_no1forfootball]

Real je spreman za brazilskog oglmana poslati 60 milijuna eura i navodno su već kontaktirali Romu, a Brazilac bi u Realu trebao zarađivati 5.000.000 godišnje što bi ga učinilo jednim od najplaćenijh vratara na svijetu.

Romin sportski direktor Monchi navodno pokušava zadržati Alison u Rim s novim ugovorom, ali teško je reći ne Realu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!