NaslovnicaVijestiSTIŽE NOVA PONUDA BARCELONE: Coutinho na korak od prelaska na Nou Camp?

STIŽE NOVA PONUDA BARCELONE: Coutinho na korak od prelaska na Nou Camp?

Barcelona je navodno spremna poslati oko 136 milijuna funti na adresu Liverpoola kako bi ih natjerali da pristanu prodati Philippe Coutinha ovog mjeseca.

STIŽE NOVA PONUDA

Katalonski divovi su poslali tri velike ponude – od kojih je najveća bila 114 milijuna funti – koje su odbijene za Brazilca prošlog ljeta, unatoč njegovom zahtjevu za transfer.

No, prema Mundo Deportivu, Barca će ovog mjeseca da ponovo pošalje ponudu od gotovo 100 milijuna funti – sa 36 milijuna koji će biti ponuđeni u dodacima kako bi naveli Redse da prihvate ponudu.

Barcelona osjeća kako želja igrača da se preseli na Nou Camp radi u njihovu korist, a španjolski mediji tvrde da je predsjednik Josep Maria Bartomeu u stalnom kontaktu sa klubom iz Premier lige.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ponuda bi bila u skladu sa onim što je Barcelona ponudila Borussiji Dormtund za Ousmane Dembelea prošlog ljeta nakon Neymarovog rekordnog odlaska u PSG.

U anketi drugog španjolskog časopisa, Sport, navijači Barcelone su zamoljeni da glasaju za igrača kojeg žele da klub potpiše u narednom periodu.

Brazilski internacionalac je bio na vrhu te liste, gdje je dobio 70 % glasova – 52 % više od najbližeg suparnika Yerry Mine, braniča Palmeirasa.

[su_no1forfootball]

Unatoč tome što je Nikeova online trgovina predvidjela Coutinhov transfer u Barcelonu nakon što su pozvali kupce da ‘Kupuju Coutinhov izgled’, klub je odbio priznati da je transfer realiziran.

Oni će, međutim, nastojati ozbiljno da potpišu 25-godišnjaka ovog mjeseca, transfer saga se nastavlja, a Liverpool i Jurgen Klopp su pod velikim pritiskom, tko će popustiti?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!