NaslovnicaVijestiSTIŽE NOVO POJAČANJE: Messi otkrio ime igrača koji će na Nou Camp...

STIŽE NOVO POJAČANJE: Messi otkrio ime igrača koji će na Nou Camp doći u siječnju!

Stiže novo pojačanje. Messi otkrio ime igrača koji će na Nou Camp doći u siječnju! Lionel Messi saznaje da Barcelona želi dovesti PSG-ovu i belgijsku zvijezdu Thomas Meuniera iz Francuske na zimskom prijelaznom roku.

STIŽE NOVO POJAČANJE

To je prema pisanju Don Balona, koji tvrdi da klub ima nade u postizanju dogovora za Meuniera tijekom zimskog prijelaznog roka, te da bi belgijski internacionalac mogao potpisati za Barcelonu u siječnju.

Diario Gol je prethodno izvijestio da će branič koštati Barcelonu oko 30 milijuna eura, što je odlična cijena za igrača koji je apsolutno bio nevjerojatan na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

[su_bet365_100bonus]

Za Belgiju je zvijezda PSG-a bio senzacionalan na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a igrač nekako nije uspio ući u momčad turnira ispred Engleskog Trippiera.

Potpisivanje Meuniera moglo bi imati i druge pogodnosti za Barcelonu, jer njegov dolazak dopušta Sergi Roberti da se preseli u vezni red, njegovu željenu poziciju, umjesto da se nastavi raspoređivati po desnom beku.

Samo će vrijeme reći hoće li Meunier krenuti na Camp Nou na zimskom prijelaznom roku, potez koji smo sigurni da će svi navijači Barce očekivati sa raširenim rukama ove zime.

[su_bet365_koeficijenti]

Meunier je od 2009 do 2011 godine igrao za Vitron, zatim od 2011 do 2016 za Club Brugge, gdje je odigrao 149 utakmica u kojima je postigao 14 golova.

Poslije toga prelazi u PSG 2016. godine, gdje igra i dan danas. Za Belgiju je nastupao od 2006. godine od U15 kategorija, zatim 2011-12 prelazi u U21 reprezentaciju, da bi nakon toga 2013. godine bio pozvan za prvu ekipu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!