NaslovnicaVijestiStiže ponuda od 20 milijuna funti: Fabregas na izlaznim vratima Stamford Bridgea

Stiže ponuda od 20 milijuna funti: Fabregas na izlaznim vratima Stamford Bridgea

Stiže ponuda od 20 milijuna funti za Cesc Fabregasa. Samo dvije godine života u Chelseaju i stvari su se brzo okrenule prema dolje za Cesc Fabregasa.

Stiže ponuda

Nakon nevjerojatne prve sezone u Chelseaju, Španjolac je bio jedna od najvećih žrtava prošlogodišnjeg debakla, a sada je na klupi pod vodstvom Antonio Contea. To je bio zaista velik pad.

Međutim, u proteklih godinu dana loša forma Fabregasa nije odbila najveće premierligaške rivale Chelseaja. Čini se da se veznjakovo sunce još neće ugasiti.

[su_euro_soccer_bonus]

Lipnja 2014. godine, Fabregas je napravio iznenađujući potez i prešao na Stamford Bridge za naknadu od 33 milijuna eura. S obzirom na njegovu formu u Arsenalu i umjereni uspjeh u Barceloni, ovaj potez je uvijek izgledao kao dobar.

Jose Mourinhovo kockanje se isplatilo u prvoj Fabregasovoj sezoni. 29-godišnjak je napravio 18 asistencija za Plavce, gdje su osvojili Premier ligu i Liga kup.

Ipak, Španjolac je ispaštao sljedeće sezone. Čak i pod vodstvom Guus Hiddinka u misiji spašavanja, veznjak je drastično pao u formi.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Čini se da mu ni Conte za to nikada nije istinski oprostio, niti je bio impresioniran u predsezoni koju su dijelili zajedno.

Međutim, Fabregas možda ima izlazni put po imenu Manchester City i ponovno spajanje sa Pep Guardiolom.

Iako Conte još uvijek nije opsežno odmakao Fabregasa iz tima, jasno je da nije vrijedan kao i ostali vezni igrači, što bi Guardiola mogao iskoristiti.

Prema The Sunu, građani su spremni napraviti ponudu od 20 milijuna funti za 29-godišnjaka u siječnju.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!