NaslovnicaVijestiMOURINHO PRITISNUO UNITEDA: Na Old Trafford stiže pojačanje od 40 milijuna funti!

MOURINHO PRITISNUO UNITEDA: Na Old Trafford stiže pojačanje od 40 milijuna funti!

Mourinho pritisnuo Uniteda! Na Old Trafford stiže pojačanje od 40 milijuna funti! Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho je navodno pritisnuo kluba da potpiše braniča u zimskom prijelaznom roku.

Mourinho pritisnuo

Crveni vragovi su podnijeli bijedan početak sezone i bili su poraženi tijekom vikenda sa 3-1 od Liverpola na Anfieldu.

Nije iznenađenje da vidimo Toby Alderweirelda ponovo na vrhu špekulacija nakon što je United već bio zainteresiran za njega tijekom ljeta.

Razumjeli smo da je Alderweireld bio jedan od brojnih ciljeva koje je Mourinho promatrao na ljetnom prijelaznom roku, ali je tada klub bio zabrinut jer je Portugalac tražio kratkoročne ciljeve.

Posljednje vijesti nam govore da je Mourinho sada stvorio pritisak na svoj klub, pri čemu je postavio Tottenhamovog braniča Alderweirelda kao glavnu metu koja će ga koštati oko 40 milijuna funti, navodi The Sun.

Ostaje da se vidi da li Mourinho može pobijediti ovu unutarnju bitku, ali Alderwireld se čini solidnim potencijalnom dodatkom ako se sporazum uspije dogoditi sredinom sezone.

S obzirom da su Spursi veliki protivnici u konkurenciji za prva četiri mjesta, možda bi bilo malo ambiciozno kada bi prodali takvog kvalitetnog igrača u siječnju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!