NaslovnicaVijestiSTIŽE ZAMJENA ZA BAKAYOKOA? AC Milan sprema ponudu za veznjaka Liverpoola!

STIŽE ZAMJENA ZA BAKAYOKOA? AC Milan sprema ponudu za veznjaka Liverpoola!

Prema pisanju talijanskih medija, čelnici AC Milana su spremni iskoristiti situaciju u kojoj se nalazi Fabinho u Liverpoolu, te poslati ponudu za njega u predstojećem zimskom prelaznom roku. Brazilac je na Anfield stigao proteklog ljeta iz Monaca za čak 45 miliona eura, a iako su mnogi očekivali kako će biti jedan od ključnih igrača u veznom redu Kloppovog tima ove sezone, on ne dobija minutažu kakvu je želio.

Milan sprema ponudu za Fabinha

Iako je bio u potpunosti spreman, Fabinho nije nastupio u Premier ligi sve do devetog kola, na utakmici protiv Huddersfielda krajem prošlog mjeseca. Od tada je počeo dobijati više prilika, nastupivši i u ligaškim utakmicama protiv Cardiffa, Arsenala i Fulhama, dok nije odigrao ni minutu u nedavnom porazu protiv Crvene Zvezde u Ligi prvaka.

Konkurencija u veznom redu Liverpoola je velika ove sezone, s obzirom da se za te pozicije, pored novih pojačanja Xherdana Shaqirija i Nabyja Keite, također bore i ostale zvijezde Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum i James Milner. Iako Milan pokazuje interes za Fabinha, kako navodi Correirre dello Sport, još uvijek nije poznato da li će ga pokušati dovesti na posudbu ili za stalno u janaru, s obzirom da na San Siro dolazi i njegov sunarodnjak i veliki talent Lucas Paqueta iz Flamenga.

Rossoneri su proteklog ljeta napravili veliku grešku dovođenjem zvijezde Chelseaja Timeouea Bakayokoa na posudbu, koji za sada nije pokazao apsolutno ništa, te je od prve minute započeo samo tri utakmice u Seriji A. Talijanski velikan se trenutno nalazi na petom mjestu na tabeli, te zaostaje čak 13 bodova za vodećim Juventusom, koji ih je savladao rezultatom 2-0 pred početak reprezentativne pauze. Trener Gennaro Gattuso je trenutno pod velikim pritiskom, a nagađa se kako bi ga mogao zamijeniti bivši trener Arsenala Arsene Wenger.

Fabinho je pozvan od strane brazilskog izbornika Titea za predstojeće prijateljske utakmice protiv Urugvaja i Kameruna. Susret protiv Urugvaja je na rasporedu večeras, a koeficijent na pobjedu Selecaa iznosi 1,45.

=> Bet365 kladionica trenutno daje bonus kredite za nove igrače, te nema manipulativni trošak i porez na dobitak… OTVORI BET365 RAČUN I KLADI SE NA PONUĐENU OKLADU!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!