NaslovnicaVijestiSTIŽU PRVA POJAČANJA: Everton dovodi tri zvijezde za cifru od preko 100...

STIŽU PRVA POJAČANJA: Everton dovodi tri zvijezde za cifru od preko 100 miliona eura!

Navijače Evertona prema svemu sudeći očekuje vrlo uzbudljiva sezona, s obzirom da je u klub stigao novi trener Marco Silva, koji se po mišljenju mnogih smatra jednim od najboljih mladih trenera na svijetu.

Everton dovodi tri pojačanja

Iako je on stigao na Goodison Park prije dva mjeseca, klub još uvijek nije doveo niti jedno pojačanje za predstojeću sezonu. Međutim, to bi se ubrzo moglo promijeniti, s obzirom da se sa dolaskom povezuju tri zvijezde, čija ukupna cijena transfera bi mogla iznositi preko 100 miliona eura.

[su_bet365_100bonus]

Naime, Daily Mail izvještava kako je prvo od njih upravo igrač Silvinog bivšeg kluba Watforda, Richarlison, koji bi trebao koštati čak 56 miliona eura. Pored njega, sljedeće dvije mete su zvijezde Barcelone, defanzivni dvojac Yerry Mina i Lucas Digne. Navodno, ‘Karamele’ su poslale ponudu od oko 25 miliona eura za Francuza, te bi taj transfer trebao biti uskoro potvrđen, jer ga se katalonski klub želi riješiti što prije.

S druge strane, kada je u pitanju Mina, njegov agent je već potvrdio kako je u pregovorima sa Evertonom. U jučerašnjem intervjuu za ESPORTS COPE, on je rekao: “U kontaktu sam sa sportskim direktorom Evertona (Marcel Brands).”

[su_no1forfootball]

Nakon dovođenja Clementa Lengleta iz Seville ranije ovog mjeseca, Barcelona također ne bi imala ništa ni protiv prodaje Kolumbijca. Međutim, traže duplo više od 12 miliona eura, za koliko je stigao na Camp Nou iz Palmeirasa u zimskom prelaznom roku ove godine. On je u drugom dijelu prošle sezone odigrao tek šest utakmica u dresu Blaugrane, ali iza njega je sjajno Svjetsko prvenstvo u Rusiji, na kojem je postigao čak tri gola na četiri odigrane utakmice. Everton se također u posljednje vrijeme povezivao i sa dovođenjem zvijezde Crystal Palacea Wilfrieda Zahe, ali on navodno preferira odlazak u Tottenham Hotspur, koji ga također želi u svojim redovima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!