NaslovnicaVijestiŠto Antonio Conte planira uraditi kada Jose Mourinho i Manchester United dođu...

Što Antonio Conte planira uraditi kada Jose Mourinho i Manchester United dođu na Stamford Bridge?

Chelsea protiv Manchester Uniteda je jedna od onih utakmica koje ni jedan nogometni navijač ne želi propustiti. Dva kluba koja su ukupno 18 puta osvojila Premier ligu i bili su uključeni u neke nevjerojatne utakmice u prošlosti.

Što Antonio Conte

No, njihov sukob 25. veljače vjerojatno će biti jedan od najzanimljivijih sukoba u posljednjih nekoliko godina.

Ne zato što se dva kluba bore za neki naslov, nego što su dva menadžera koja će se boriti jedan protiv drugog u verbalnoj bitci.

Jose Mourinho i Antonio Conte bili su upleteni u rat riječima tijekom cijele sezone, gdje se sada predviđa veliki spektakl u toj utakici i stvari bi mogle postati vrlo ružne.

[su_watch_live_football]

Conte je Mourinha nazvao lažnim i malim čovjekom nakon što je portugalski menadžer izjavio da je Chelseajev menadžer namještao utakmice u Sieni 2011. godine.

Ali čini se da su te riječi duboko uvrijedile Contea.

To je zato što, prema pisanju Mirrora, on ima plan za Mourinha kada bude igrao protiv njegove ekipe na Stamford Bridgeu.

Oni tvrde kako Conte i dalje želi taj sukom sa Jose Mourinhom kasnije ovog mjeseca, a šefovi Chelseaja neće pokušati da ga zaustave.

U izvješću se tvrdi da je Conte još uvijek bijesan na Mourinhove komentare za namještanje utakmica i jasno je da planira sukob u ovoj utakmici Premier lige.

[su_premierleague]

Što ovaj ‘sukob’ podrazumijeva nije nam poznato, ali svakako će biti vrlo zanimljivo.

U međuvremenu, Mirror tvrdi da će Mourinho uživati u utakmici i planira biti vidljiva prisutnost prije i poslije utakmice.

Zanimljivo. Naravno, nije da su se oni sukobili samo ove sezone. Mourinho je bio ljut na Conteovu veliku proslavu tijekom Chelseajeve pobjede od 4-0 protiv Manchester Uniteda u listopadu 2016. godine i nije se bojao reći mu to.

Dok se bitka na terenu nastavlja tijekom ove utakmice, bitka između menadžera će također da bude još fascinantnija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!