NaslovnicaVijestiŠto će biti najveći izazov za Guardiolu u Manchester Cityju?

Što će biti najveći izazov za Guardiolu u Manchester Cityju?

Što će biti najveći izazov za Guardiolu u Manchester Cityju? Manuel Pellegrini je upozorio svog nasljednika Pep Guardiolu za kojeg će Premier liga doći kao veliki kulturni šok.

Što će biti

Guardiola je osvojio tri uzastopna naslova u Španjolskoj s Barcelonom te je osvojio tri u nizu u Njemačkoj sa Bayernom. No, Pellegrini tvrdi da je intenzitet konkurencije u Engleskoj potpuno drugačiji.

“Naravno da je to novi izazov ako je to vaš prvi put u ovoj ligi”, rekao je on.

“Ne govorim samo o Guardioli, nego i o sebi, o prvoj godini kada sam stigao ovdje.”

“Ali, akada ste radili u Europi toliko godina kao menadžer, vi ste spremni za osvajanje tog izazova. Siguran sam da će Guardiola biti spreman učiniti dobre stvari u ovoj teškoj ligi.”

[su_betfair_200eura]

“U smislu da se priprema za to vrijeme cijele svoje karijere – da igrate Ligu prvaka protiv Engleske momčadi, a gledate engleske utakmice svaki tjedan.”

“No, očito to nije isto kao život i radi svaki tjedan ovdje u Premier ligi. I to će biti još konkurentnije, jer su TV prava u porastu svake sezone, tako da svaki tim će imati više novca za potrošiti na dobre igrače.”

Pellegrini, koji preuzima odgovornost za City posljednji put sutra, nema planova da razgovara sa Guardiolom, ali je inzistirao: “Nema nikakve gorčine između nas.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!