NaslovnicaVijestiŠto će biti sa Frankom de Boerom?

Što će biti sa Frankom de Boerom?

Uprava nogometnog kluba Inter pružila je punu podršku treneru Franku de Boeru, unatoč tome što je ekipa pobijedila samo četiri puta u prvih 10 prvenstvenih utakmica u talijanskom prvenstvu.

frankdeboeratalantabcvfcinternazionaleky9tff7ag1dx

“Vrlo smo zadovoljni Frankom de Boerom. On je prihvatio da dođe u klub u posljednjem trenutku i situacija nije laka. Mi ga 100 posto podržavamo.”, rekao je izvršni direktor Intera Michael Bolingbroke.

De Boer je preuzeo Inter manje od dva tjedna prije početka sezone, pošto je Roberto Mancini neočekivano napustio klub zbog, kako su naveli mediji, nedostatka komunikacije s novim vlasnicima kineskom kompanijom Suning. Nakon 10 kola Inter je 10. na tablici s 10 bodova zaostatka za vodećim Juventusom. Plavo-crni su pretrpjeli četiri poraza u prvenstvu, kao i dva poraza u tri utakmice u Ligi Europa.

Dužnosnik Intera Piero Ausilio rekao je da uprava nije kontaktirala nijednog trenera.

“Mnogi treneri se nude, ali Interova klupa regiji Franku de Boeru. Podržavamo ga i uvjereni smo da će njegov nogometni projekt biti pobjednički”, naveo je on.

Potpredsjednik tvrtke Suning Jang Jang nagovijestio je da će Indonežanin Eric Tohir, koji je prije tri godine kupio Inter od obitelji Moratti, ostati predsjednik kluba.

“Vrlo smo zadovoljni trenutnim rukovodstvom. Tohir je naš partner iu jugoistočnoj Aziji, gdje želimo da se proširimo. Vjerujemo u njega”, rekao je on.

Suning je u lipnju preuzeo 70 posto Intera, a Tohir je zadržao 30 posto.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!