NaslovnicaVijestiŠto će Manchester United uraditi ako Jose Mourinho ne osvoji Europsku ligu?

Što će Manchester United uraditi ako Jose Mourinho ne osvoji Europsku ligu?

Što će Manchester United uraditi ako Jose Mourinho ne osvoji Europsku ligu? Unatoč osvajanju EFL kupa i dostizanju finala Europske lige, na mnogo načina, vrlo je teško sažeti sezonu Manchester Uniteda.

Što će Manchester United

Dok se stil igre svakako poboljšao pod novim menadžerom Jose Mourinhom u usporedbi sa Louisom van Gaalom, završili su sezonu Premier lige na šestoj poziciji i 24 boda iza prvaka Chelseaja.

United je stvorio mnogo šansi u većini svojih utakmica ove godine, ali neuspjeh pretvaranja tih šansi u golove znači da se njihova sezona u velikoj mjeri definira remijima na Old Traffordu.

Unatoč njihovoj ligaškoj formi, koja je nedvojbeno bila neuspješna nakon 25 utakmica bez poraza, gdje su većinom utakmice završavale neriješenim rezultatima, Mourinhova ekipa sada ima šansu da sve to preokrene i napravi ovu sezonu jednom brilijantnom, osvajajući Europsku ligu.

[su_bet365__1m_spectacular]

Pobjeda nad nizozemskim divovima Ajaxom u srijedu će Crvene đavole vratiti u Ligu prvaka sljedeće godine, gdje će zaobići i kvalifikacijske krugove, no bit će posljedica za Mourinha ukoliko njihova noć u Stockholmu završi porazom.

Što će se dogoditi ukoliko United ne osvojio Europsku ligu?

Nakon što je stigao u United, Mourinho je signalizirao svoju namjeru sa potpisivanjem Eric Baillyja, Henrikh Mkhitaryana, Zlatana Ibrahimovića i Paul Pogbe.

Službenici u klubu su čvrsto vjerovali da će United ove sezone biti glavni konkurent za naslov Premier lige ili barem završiti u prva četiri, ali to nije bio slučaj.

Manchester United se pripremao da Portugalcu dadne novi ugovor i novu povećanu platu, ali to sada ovisi o onome što će se dogoditi u srijedu u finalu Europske lige.

[su_euro_soccer_bonus]

Mirror je izvijestio kako će Manchester United ubrzati svoj plan novog ugovora sa Jose Mourinhom, samo ako tim uspije da osvoji Europsku ligu.

Također pročitajte: Ajax v Manchester United: Utakmica sezone za Jose Mourinha, može li mu Ajax poremetiti planove?

Klub je planirao ponuditi 54-godišnjaku, koji je već najplaćeniji menadžer na svijetu, zajedno sa Pep Guardiolom, nevjerojatnih 15 milijuna funti godišnje, a produljenje bi bilo na dvije godine.

Međutim, vlasnici Uniteda su svjesni da će propuštanje Lige prvaka rezultirati gubitkom prihoda od preko 50 milijuna funti, zbog uvjeta ugovora o proizvodnji dresova sa Adidasom.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!