NaslovnicaVijestiŠto Hazard zapravo misli o novom menadžeru Chelseaja?

Što Hazard zapravo misli o novom menadžeru Chelseaja?

Što Hazard zapravo misli o novom menadžeru Chelseaja? Eden Hazard je imao samo riječi hvale za novog dolaznog menadžera Antonio Conte-a, tvrdeći da se raduje suradnji sa talijanskim stručnjakom.

Što Hazard

Conte će se preseliti na Stamford Bridge na ljeto nakon što odvede Italiju na Euro 2016.

Hazard je imao tužnu sezonu od kada je imenovan za PFA igrača godine prošle sezone.

Belgijski internacionalac ima samo dva gola postignuta u Premier ligi ove sezone nakon što je pogodio protiv Bournemoutha prošle sedmice.

Hazard je otkrio da je oduševljen što će raditi sa Conte-om i on se nada da će imati bolju sezonu pod bivšim menadžerom Juventusa.

“Naravno da se radujem suradnji sa Antonio Conte-om”, rekao je Hazard.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Uvijek je dobro raditi sa najboljim menadžerima u svijetu. No, još uvijek imamo da završimo ovu sezonu do kraja, on ima posao da završi sa Italijom, ali želimo raditi zajedno.”

“Svaka sezona je drugačija, ali u posljednjih šest godina bio sam na vrhu.”

“Kada sam bio u Francuskoj bio sam na vrhu i to je prvi put u svojoj karijeri, kada imam osjećaj da nisam na vrhu, ali moram naučiti. Još uvijek sam mlad, moram učiti svaki dan. Nadam se da će to biti mnogo bolje iduće sezone.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!