NaslovnicaVijestiŠto je Alvaro Morata rekao Florentino Perezu prije nego što je napustio...

Što je Alvaro Morata rekao Florentino Perezu prije nego što je napustio Real Madrid?

Što je Alvaro Morata rekao Florentino Perezu prije nego što je napustio Real Madrid? Možda je ovo ljeto koštao Chelseaja rekordnih 60 milijuna funti, ali izgleda da je kupnja Alvaro Morate iz Real Madrida bila pametna.

Što je Alvaro Morata

Španjolac je postigao tri gola u četiri utakmice Premier lige ove sezone, kao i pet golova u četiri utakmice za klub i zemlju.

Statistika koja pokazuje da je Zinedin Zidane napravio grešku kada je prodao 24-godišnjaka.

[su_cashout]

Zapravo, izvješće španjolskih novina Don Balon je otkrilo što je Morata rekao predsjedniku Real Madrida Florentinu Perezu prije nego što je napustio Bernabeu kako bi se pridružio Chelseaju, prvaku Premier lige.

Na sastanku sa Perezom, napadač ga je upozorio da će požaliti što su ga prodali Antonio Conteu tijekom ljeta.

Ironično, Los Blancosi su se borili za otvaranje tri utakmice, zabilježivši dva remija i pobjedu protiv Deportiva.

[su_live_koeficijenti]

Remi protiv Levantea i Valencije izazvali su zabrinutost među navijačima, a najnovije vijesti koje okružuju Karima Benzemu će pojačati te sumnje.

Benzema je pretrpio ozljedu tetive tijekom Madridovog remija protiv Levantea u subotu. Evo što pišu navijači na Twitteru:

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!