NaslovnicaVijestiŠto je Frank Lampard rekao za Manchester United kada su prodali Cristiana...

Što je Frank Lampard rekao za Manchester United kada su prodali Cristiana Ronalda Real Madridu 2009. godine?

Što je Frank Lampard rekao za Manchester United kada su prodali Cristiana Ronalda Real Madridu 2009. godine? Natrag u 2009. godini, nitko na planeti Zemlji ne bi mogao zanijekati da je Cristiano Ronaldo najbolji igrač na planeti.

Što je Frank

Dok je bio u Manchester Unitedu, on je postao posljednji igrač iz Premier lige koji je uspio osvojiti Zlatnu loptu u 2008. godini nakon što je postigao 42 gola na svim natjecanjima za Crvene vragove, osvajajući Ligu prvaka u tom procesu.

U posljednjoj sezoni na Old Traffordu, činilo se da glasine o preseljenju u Real Madrid ometaju njegovu formu, gdje je Ronaldo postigao 16 golova.

Kasnije je dobio svoj transfer, preselivši se na Bernabeu za svjetsku rekordnu naknadu od 80 milijuna funti, a nakon toga je postao legenda u glavnom gradu Španjolske.

Njegov odlazak iz Uniteda bio je ogroman transfer, jer je bio najbolji igrač kluba, unatoč prisutnosti igrača poput Wayne Rooneya i Paul Scholesa.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Frank Lampard je napravio izvrsno promatranje u 2009. godini, kada je Ronaldo prodan, a kada gledamo u te riječi sada, to je prilično i zastrašujuće istinito.

Na pitanje o tome kako se Sir Alex Ferguson borio bez Ronalda i jesu li imali nekoga tko bi ga mogao zamijeniti, Lampard je jednostavno rekao: “Lionel Messi je vjerojatno jedini igrač koji bi to mogao učiniti.”

Lampard je također bio pun hvale za Ronaldovih šest godina u Engleskoj, rekavši: “Upalili bi TV i vidjeli da je on postigao gol i da su pobijedili sa 1-0 ili 2-0. Imao je nevjerojatne slobodne udarce, koji su bili posebni.”

Bilo je je to vrijeme kada je i Messi počeo graditi svoje ime kao jedan od potencijalno najboljih igrača u Barceloni, ali on nije bio igrač kojeg danas vidimo.

U finalu Lige prvaka je postigao gol protiv Crvenih đavola, ali tog dana, Xavi i Iniesta su dobili sve pohvale.

[su_watch_live_football]

Naravno, on će i dalje otići da osvoji Zlatnu loptu nakon Lampardovog citata, ali to je bio vrlo mudra predikcija bivšeg igrača Chelseaja i Engleske.

Lampard je također tvrdio da Ferguson jednostavno nije mogao tražiti zamjenu za Ronalda, nešto što i do dan danas United nije učinio.

“Mislim da on neće tražiti novog Ronalda”, rekao je Lampard. “Oni će gledati da pojačaju tim kao cjelinu i grade na t ome, jer to je jedino što mogu učiniti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!