NaslovnicaVijestiŠto je Henrikh Mkhitaryan rekao o Arsenalu 2009. godine?

Što je Henrikh Mkhitaryan rekao o Arsenalu 2009. godine?

Henrikh Mkhitaryan, igrač Manchester United koji bi ovih dana mogao postati novi igrač Arsenala u razmjeni između ta dva kluba gdje bi Alexis Sanchez išao u United, a Armenac u Arsenal. Mediji iz Engleske iskopali su zanimljivu izjavu Henrikha Mkhitaryana staru čak 9 godina, a svidjet će se svim navijačima Arsenala…

28-ogodišnji Armenac koji je u karijeri nosio dres Pyunika, Melaurha iz Donetska i Shakhtara, a nakon toga i Borussije Dortmund sada bi mogao preći iz Manchester Uniteda u Arsenal u razmjeni njega i Alexisa Sancheza. Oba su dovedena iz za 42 milijuna, jedina razlika je u tome što Mkhitaryan ima još dvije i pol godine ugovora, a Alexis na ljeto može ići besplatno što ih stavlja u neravnopravan odnos.

Naime, sjajni Armenac kroz cijelu karijeru imao je sjajnu statistiku i ne čudi da ga je United tako skupo platio. Primjerice sezonu prije nego li je došao u Borussiju Dortmund u dresu Shakhtara je odigrao maestralnu sezonu gdje je zabio 29 golova te asistirao 12, a u svojoj zadnjoj sezoni u Dortmundu imao je još uspješniju sezonu – čak 23 gola i 32 asistencije!

[su_watch_live_football]

No, sada u Unitedu nije u najboljim odnosima s Mourinhom, nezadovoljan je minutažom i želi otići. U igru se uključio i United koji želi Alexisa, a Mkhitaryanu se oduvijek sviđao Arsenal što dokazuje njegova izjava iz 2009. godine kada je izjavio:

“Moj omiljeni tim u Ligi prvaka je Arsenal. Sviđa mi se njihov napadački stil igre, ali i trener Wenger koji vjeruje mladim igračima, daje im priliku, a u isto vrijeme očekuje ozbiljne rezultate od njih. Volio bih jednog dana zaigrati za Arsenal.”

Izjavio je to tada 20-ogodišnji Henrikh Mkhitaryan koji je tada nastupao za armenski FC Pyunik. Danas, gotovo 9 godina kasnije situacija je takva da se samo čeka službena objava tog transfera, a da je transfer jako blizu potvrdio je i Arsene Wenger koji je na press konferenciji rekao kako ne želi previše pričati o transferima Malcoma i Aubameyanga već jedino o razmjeni Alexis – Mkhitaryan jer je taj dogovor pri kraju realizacije.

[su_bonus]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!