NaslovnicaVijestiŠto je krije iza sjajne forme Cristiana Ronalda?

Što je krije iza sjajne forme Cristiana Ronalda?

Real Madrid sjajno je ušao u sezonu, uvjerljivo je nadigrao Barcelonu i Manchester United te odmah u startu uzeo dva trofeja, no cijelu prvu polusezonu se patio, a onda proigrao.. Zašto?

Što se krije

Kako piše ugledni novinar Marce, Jesus Sanchez, Real je proigrao jer je proigrao Cristiano Ronaldo. No zašto ‘Zlatna lopta’ nije pružao takve sjajne partije i u prvom dijelu sezone, pitaju se mnogi…

Cristiano Ronaldo od početka 2018. godine zabio je više golova nego Arsenal ili Manchester United, nadoknadio je veliki zaostatak za vodećim strijelcima u ligama petice i sada je sveukupno najbolji strijelac u Europi.

[su_premierleague]

Cristiano Ronaldo tresao je mrežu svojih protivnika čak 37 puta i to u samo 35 utakmica. U LaLigi došao je do brojke od 22 gola i tako prestigao Luisa Suareza. Ispred njega još je samo Messi koji ima 25 golova u prvenstvu.

Jesus Sanchez piše kako je tajna Ronaldove golgeterske forme apsolutna sloboda u napadu jer je Zinedine Zidane iz sastava izbacio Isca i Balea koji su previše trošili lopte i gušili igru. Nakon nekoliko golova Cristiano je digao formu, a sada cjeli tim samo njega hrani loptama i on ih uredno posprema u mrežu.

[su_no1forfootball]

Otkako je Zidane uveo formaciju 4-4-2 gdje su Marco Asensio i Lucas Vasquez na krilima, a CR i Benzema u napadu. Praktički 6 igrača se tu da Ronalda hrani asistencijama, a u formi kakvoj je sada on će se nazabijati.

To i je sada slučaj, Ronaldo je postigao 17 golova u zadnjih 8 utakmica. Najavio je svima kako ozbiljno cilja na još jednu Zlatnu kopačku i Zlatnu loptu. Do prije samo 2 mjeseca mnogi su ga otpisivali i te su nagrade djelovale jako daleko, no sada je svima jasno – nikada nemojte otpisati Cristiana Ronaldo jer on će se vratiti jači nego ikad.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!