NaslovnicaVijestiŠto je mladi igrač Real Madrida morao uraditi nakon što je izjavio...

Što je mladi igrač Real Madrida morao uraditi nakon što je izjavio da je Lionel Messi najbolji igrač na svijetu?

Na posudbi kod Deportivo La Corune iz Real madrida, Federico Valverde je izazvao malu pomutnju u Španjolskoj nakon što je iznenadio sa komentarima o Leu Messiju i Cristianu Ronaldu.

Što je mladi

19-godišnji urugvajski internacionalac, koji je trenutno van terena zbog ozljede, predviđen je da bude velika buduća zvijezda na Santiago Bernabeu.

Potpisan iz Penarola u 2016. godini, Valverde je centralni veznjak koji je već impresionirao u La Ligi nakon što je prešao u Deportivovu prvu postavu.

“Valverde je fenomen”, izjavio je Luis Suarez nakon što je Real Madridovo čudo od djeteta napravilo debi za reprezentaciju Urugvaja u rujnu 2017. godine.

On izgleda siguran za karijeru na najvišoj razini, ali jasno je da je žalio zbog nekih stvari koje je rekao tijekom međunaordne pauze.

[su_watch_live_football]

Opće je poznato da će svi uposlenici Real Madrida reći da je Ronaldo najbolji igrač na svijetu. Međutim, čini se da mladi Valverde nije dobio taj dopis.

19-godišnji vezni igrač je odgovorio na pitanja mladih navijača Deportiva na događaju tijekom međunarodne pauze.

“Ronaldo i Messi su dva najbolja igrača na svijetu”, rekao je Valverde.

“Ali ja mislim da je to Messi.”

Igrač Real Madrida je brzo objavio video na društvenim medijima – koji je od tada izbrisan – inzistirajući da je Ronaldo zapravo najbolji igrač na svijetu.

“Želio sam razjasniti nesporazum koji se dogodio danas u kampu u intervjuu sa djecom”, rekao je Valverde u videu objavljenom na Twitteru.

[su_live_koeficijenti]

“Bila je to šala o Messiju i Ronaldu, jer znaju da sam iz Real Madrid i uvijek ću se kladiti ili boriti za Cristiana Ronalda, jer je on najbolji igrač na svijetu, to pokazuje svakim danom u svakoj utakmici.”

“Htio sam to pojasniti i da sam fanatik Messija, nikada ne bi potpisao za Real Madrid i želio sam da kažem da su to dva najbolja igrača na svijetu, ali uvijek ću biti na strani Cristiana Ronalda.”

Valverde je možda shvatio da treba povući svoje komentare ako se nada da će igrati u prvih 11 u Real Madridu sa portugalskom zvijezdom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!