NaslovnicaVijestiŠto je odbor Manchester Uniteda rekao Mourinhu o Pogbinoj budućnosti?

Što je odbor Manchester Uniteda rekao Mourinhu o Pogbinoj budućnosti?

Odnos između Paul Pogbe i Jose Mourinha postao je napet u Manchester Unitedu – a navijači bi mogli vidjeti svog ljubimca da napušta Old Trafford po drugi put.

Što je odbor

Nevjerojatni francuski veznjak, koji je potpisa za transfer rekord od 89 milijuna funti u 2016. godini – izvađen je iz igre u 58. minuti šokantnog nedeljnog poraza protiv West Broma kod kuće (1-0).

Pogba je tjedan dana ranije bio igrač utakmice, postigavši dva gola protiv Manchester Cityja na Etihadu, gdje je Manchester United napravio preokret od 3-2.

Razna izvješća tijekom posljednjih 48 sati sugeriraju da Mourinho planira prodati 25-godišnjaka na ljetnom prijelaznom roku.

Daily Mail je potvrdio da se 55-godišnji bivši menadžer Chelseaja planira osloboditi Pogbe i Anthony Martiala.

“Reći ću vma ono što sam rekoa Pogbi nakon utakmice protiv Cityja – ‘ne očekujem da ćeš svaki tjedan biti igrač utakmice, ne očekuje da postigneš dva gola svaki tjedna”, rekao je Mourinho nakon Manchester derbija.

“Očekujem da ćeš biti dosljedan na određenoj razini.”

Bivši veznjak Juvenutsa bio je slavni dio akademije Manchester Uniteda prije nego što ga je Sir Alex Ferguson pustio u Italiju 2012. godine.

Pogba bi se mogao naći u potrazi za novim klubom, ako ne uspije impresionirati u posljednjim utakmicama ove sezone.

Bournemouth – Manchester United: Najava 34. kola Premier lige

Prema Telegraphu, Mourinho je dobio punu potporu Manchester Unitedovog odbora da poduzme radikalni remont – čak i ako to znači prodati Paul Pogbu.

Telegraph tvrdi da je portugalski trener razočaran Pogbinom izvedbom protiv West Broma, ali tek treba donijeti odluku o njegovoj budućnosti.

Pogbina je sudbina u rukama Jose Mourinha.

Crveni đavoli putuju u Bournemouth u Premier ligi u srijedu navečer pred utakmicu sa Spursima u polufinalu FA kupa, koja se igra u subotu poslijepodne.

[su_watch_live_football]

“Ako budem ubacio nekoga protiv Bournemoutha i taj netko bude fenomenalan, on će igrait polufinale,” rekao je Mourinho novinarima.

“Riječ nije rotacija, to je prilika za neke ljude da igraju i pokušaju dobiti mjesto u timu. Neki dečki koji su igrali protiv West Broma, nemaju mjesto u timu.”

Pstoji nevjerojatna konkurencija na Old Traffordu – Marcos Rashford, Jesse Lingard i Martial su počeli na klupi protiv WBA.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!