NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je veznjak PSG-a urlao na Messija nakon što je...

(VIDEO) Pogledajte kako je veznjak PSG-a urlao na Messija nakon što je morao popravljati njegovu grešku!

PSG je prošlog utorka ostvario pobjedu od 1-0 protiv Real Madrida u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Jedini gol na utakmici postigao je Kylian Mbappe u 94. minuti susreta.

Parižani su u toj utakmici mogli povesti u 62. minuti, međutim, Lionel Messi nije uspio zabiti gol iz penala. Zbog toga se našao na udaru kritika u Francuskoj, a sada internetom kruži video jednog detalja sa spomenute utakmice.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Naime, radi se o tome da je portugalski veznjak Danilo prilikom pokušaja kontre Real Madrida, morao napraviti prekršaj za žuti karton nad Viniciusom Juniorom. Nekoliko trenutaka kasnije, Messi je imao priliku zaustaviti zvijezdu Reala, ali je u taj duel ušao premlako, pa mu je Brazilac pobjegao.

Danilo je odradio prljavi posao, ali je nakon toga krenuo urlati na Messija zbog nikakvog doprinosa u defanzivi. Uzvratni susret se igra 9. užujka u 21 sat.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!