NaslovnicaVijestiŠto je Steven Gerrard imao reći na dolazak Virgil van Dijka?

Što je Steven Gerrard imao reći na dolazak Virgil van Dijka?

Liverpool je bio prisiljen ispričati se u ljeto zbog neuspjeha u potrjeri za Virgil van Dijkom, ali su na kraju uspjeli dovesti svoju glavnu metu.

Što je Steven Gerrard

U srijedu je klub sa Anfielda najavio da su se dogovorili da potpišu braniča iz Southamptona za prijavljenu naknadu od 75 milijuna funti – rekordnu naknadu za braniča.

Van Dijk je igrao 12 puta ove sezone prije njegova odlaska i unatoč tome što nije bio u najboljem izdanju, mnogi su ga gledali kao jednu razinu više od Liverpoolovih trenutačnih obrambenih opcija.

S obzirom na loše partije Dejana Lovrena, navijači Redsa su razumljivo oduševljeni dolaskom Van Dijka, no što je sa bivšim kapetanom Stevenom Gerrardom?

[su_no1forfootball]

Trenutačni trener Liverpoolske akademije gostovao je na BT Sportu nekoliko puta ove sezone, a evo što je imao za reći o Van Dijku na početku sezone 2017/18.

Natrag u kolovozu, Gerrarda su pitali o Van Dijku, a osobito da li on smatra da je nužno da njegov bivši klub potpiše ovo pojačanje.

37-godišnjak je odgovorio: “Da, ako se žele natjecati u ligi i Ligi prvaka, potreban im je Van Dijk.”

U istom mjesecu, Steven Gerrard je također rekao za Express: “Mislim da je nevjerojatan igrač, on će ojačati bilo koji tim u ligi.”

“Doista sam se nadao da ćemo poslati ponudu za njega kada je došao iz Celtica. Nije mi bilo čudno što je igrao odlično za Southampton.”

Gerrard, koji je postigao 186 golova u 710 utakmica za Liverpool, nastavio je: “Pomislite na četiri top tima, čak i prvih šest, on bi ih učinio boljima.”

[su_premierleague]

Ako to nije bilo dovoljno, legendarni veznjak je priznao da je ‘veliki fan’ Van Dijka na live događaju u lipnju 2017. godine, navodeći da bi ga volio vidjeti u crvenom dresu.

Dakle, dovođenje Van Dijka zasigurno ima odobrenje Gerrarda i samo će vrijeme reći je li 26-godišnjak sposoban učvrstiti obranu Jurgen Kloppa.

Zbog problema sa papirima, nije mogao igrati u pobjedi protiv Burnleya (2-1) u ponedjeljak, no on će imati svoje oči uprte ka derbiju u FA kupu u petak koji njegov novi tim igra protiv Evertona.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!