NaslovnicaVijestiŠto Messi, Iniesta i Busquets zapravo misle o Barceloni nakon sramotnog poraza...

Što Messi, Iniesta i Busquets zapravo misle o Barceloni nakon sramotnog poraza protiv Rome?

Bila je to vrlo čudna sezona za Barcelonu. Iako je klub na putu da osvoji double i trenutačno su neporaženi u 39 utakmica u La Ligi, inače je to španjoski rekord – dvojbe su još uvijek prisutne kada je trenutna ekipa u pitanju.

Što Messi

Prva sezona Ernesta Valverdea je bila defanzivno nastrojena i mnogo uzbudljivih i dominantnih izvedbi iz vremena Pep Guardiole su nestale.

Oni su također previše ovisni o Lionel Messiju. Bez argentinske superzvijezde, La Ligaška utrka bi ponovo bila zanimljiva.

Međutim, čak i Messi nije mogao zaustaviti Barcino poniženje u Ligi prvaka protiv Rome, pri čemu je Barcelona ispustila prednost od tri gola u glavnom gradu Italije.

[su_bonus]

Taj rezultat je samo dodao sumnje koje su mnogi imali za ovu ekipu Barcelone, a mnogi su kritizirali Valverdeovu pragmatičnu taktiku.

Bilo je čak i prijedloga da su neki veliki igrači u klubu bili nesretni sa situacijom i sada je Katalonski list Sport izvjestio što se zapravo promijenilo.

Prema pisanju Sport Witnessa, Barcelonini kapetani – Messi, Andres Iniesta i Sergio Busquets su zapravo iskazali suosjećanje sa Valverdeom nakon poraza od Rome.

Izvor blizak igračima navodi da igrači kažu: “Sada, kada gledaju na klupu, ne optužuju trenera, čak su ga i žalili zbog nekoliko rješenja koje je imao.”

Većina Barceloninih najvećih imena moralo je igrati gotovo svaku utakmicu ove sezone zbog nedostatka doprinosa od ostatka momčadi, sa umorom koji jasno utječe na njihovu formu.

[su_bet_builder]

Očigledno, veliki igrači u klubu čak potiču klub da potroši velike novce na igrače koji bi mogli pomoći, iako su se osjećali da je injekcija kvalitete vrlo potrebna.

Cijela situacija je bila oko vršenja slabih investicija u nedavnim prijelaznim rokovima.

Andre Gomes, Denis Suarez, Nelson Semedo, Yerry Mina, Aleix Vidal, Paco Alcacer i Arda Turan su posljednjih godina bili nezainteresirani, dok pojačanja koja su došla za velike novce kao što su Philippe Coutinho i Ousmane Dembele još nisu ispunili očekivanja.

A sa Iniestom koji se približava odlasku u Kinu, to će biti poticaj za odbor Barcelone kako bi potpisali igrače koji će odmah igrati dobro.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!