NaslovnicaVijestiŠto odigrati večeras u Ligi prvaka?

Što odigrati večeras u Ligi prvaka?

Što odigrati večeras u Ligi prvaka? Večeras imamo ponudu u Ligi prvaka. Veliko natjecanje ispred nas i izdvojili smo dvije najzanimljivije utakmice za vas.

Što odigrati

Manchester City – Borussia M’gladbach | Liga prvaka

Čvrsta i neugodna skupina u kojoj bi se dvije ekipe trebale boriti za drugu poziciju, jer je Barcelona veliki favorit za prvu poziciju, a Celtic objektivno ima malu šansu da učini bilo šta u ovoj skupini. Također je objektivna procjena da je Manchester City i dalje favorit u ovoj utakmici, pogotovo jer će igrati kod kuće, ali i općenito u utrci prema osmini-finala. Manchester City je imao savršen početak u prvenstvu i u četiri prva kola su osvojili maksimalan broj bodova, uključujući i gradski derbi u subotu. Borussia je pobijedila u prvom kolu Bundeslige, ali onda su izgubili u sljedećem. Prošle sezone su se ove dvije ekipe sastale u skupinama Lige prvaka i Manchester City je pobijedio u oba dvoboja, gdje je utakmica koja se igrala u Manchesteru završila sa 4-2.

Manchester City igra odlično i oni će sigurno željeti da nastave pobjednički niz. To uključuje i pobjedu na startu Lige prvaka. Ova utakmica je važna također i za Borussiu, ali oni ne igraju dobro izvan svog stadiona, što je razlog zašto će oni biti u podređeno položaju u Manchesteru.

TIP: Pobjeda Manchester Cityja

screenshot_12

PSG – Arsenal | Liga prvaka

Ovo je svakako jedna od zanimljivijih utakmica prvog kola Lige prvaka, s obzirom da obje momčadi imaju veliku ambiciju u ovom natjecanju, unatoč tome što oni nisu napravili neki značajan rezultat u njemu. Bogati PSG nema ravnog u Francuskoj već godinama i oni su osvojili sve domaće titule, ali u Ligi prvaka ne mogu ići dalje od polufinala. Arsenal tradicionalno ispadne ranije i ne završava kasnije od osmine-finala. Niti jedna momčad nije imala dobar start ove sezone. PSG je izgubio i remizirao jednu u prva četiri kola, od koje je ostvario dvije pobjede, dok je Arsenalov rezultat u Premier ligi zapravo identičan. Prošli tjedan PSG je nesretno propustio pobjedu kod kuće, dok je Arsenal na sreću pobijedio postigavši penal u završetku utakmice. Ove dvije ekipe su se posljednji put susrele u 1994. godini, a tada su remizirali u Parizu sa 1-1, dok su Topnici pobijedili u Londonu sa 1-0.

Čini se da će Arsenal igrati hrabro i ovdje se neće ograničiti samo na obranu, pa vjerujemo da Topnici mogu zabiti gol ili dva, pogotovo nakon što PSG-ova obrana ne igra kako treba i oslabljeni su sa nekoliko izostanaka. Arsenalova obrana je u sličnoj formi kao i francuski klub i možemo očekivati puno lakše postizanje golova na obje strane.

TIP: Oba tima daju gol

screenshot_13

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!