NaslovnicaVijestiŠto se dogodilo Arsenlovoj postavi koja je igrala protiv Atletico Madrida u...

Što se dogodilo Arsenlovoj postavi koja je igrala protiv Atletico Madrida u 2009. godini?

Arsene Wenger će očajnički željeti da njegova posljednja utakmica u Arsenalu bude finale Europske lige u Lyonu. Kako bi stigli do toga, Topnici moraju da se suoče sa teškim zadatkom Atletico Madridom.

Što se dogodilo

Uz Salzburg i Marseille u drugom polufinalu, Arsenel i Atletico će se nadati slavi, ako mognu doći do finala. Sinoćnja utakmica se završila sa 1-1, gdje je Vrsaljko dobio crveni karton u ranoj 10. minuti susreta, nakon čega je Arsenal poveo, da bi Griezmann izjednačio i utakmica se završila sa 1-1.

Oba kluba će biti razočarana što je ovo polufinale Europske lige, a ne Lige prvaka.

Ovo je prvi put u 17 godina da je Arsenal igrao u ovom natjecanju, dok je Atletico dostigao ovu fazu europskog elitnog natjecanja u posljednje četiri sezone i samo su ušli u Europsku ligu nakon što su završili treći u skupini Lige prvaka.

[su_champions_league]

Unatoč što su obje ekipe bile u Ligi prvaka prošlih godina, nisu se sastajali od 2009. godine.

A i to je čak bilo u Emirates kupu – pred-sezonski turnir na stadionu Arsenala.

Klub iz sjevernog Londona je taj dan pobijedio sa 2-1, sa kasnim golom Andreja Arshavina.

I oni su se suočili sa Atleticovom ekipom koja je imala igrače poput Sergija Aguera, Diego Forlana i Josea Antonio Reyesa koji su svi započeli tu utakmicu, Dok je tu bio mladi David de Gea na klupi.

Ali tko je bio u Arsenalovih 11 taj dan? Gdje su oni sada?

[su_bet365_app]

Pogledajmo:

Vratar | Vito Mannone

Nakon što je napustio Arsenal 2013. godine, Mannone je igrao za Sunderland u Premier ligi. Nakon posljednjeg ljeta, preselio se u ekipu iz Championshipa Reading.

Desni bek | Bacary Sagna

Sagna je proveo tri sezone u Manchester Cityju nakon što je napustio Arsenal. Na ljeto se preselio u momčad Serije A, Benevento, ali je igrao samo četiri utakmice za ekipu koja je već ispala iz lige.

Lijevi bek | Armand Traore

Traore je napustio Arsenal u 2012. godini i uživao je u pet sezona sa QPR-om. Preselio se u Nottingham Forest i proveo je ovu sezonu na posudbi kod Cardiffa, iako je igrao samo četiri utakmice.

Branič | William Gallas

Gallas je napravio kontraverzni transfer u Spurse iz Arsenala prije 2010/11 sezone, gdje je proveo tri godine. Posljednji je put igrao za Perth Glory tijekom sezone 2013/14, a zatim se povukao.

[su_live_koeficijenti]

Branič | Johan Djourou

Šviacarac koji je zapravo proveo devet sezona u Arsenalu, iako je imao nekoliko posudbi tijekom tog vremena. Prešao je u Hamburg 2014. godine, ali sada se nalazi u Antayasporu u Turskoj.

Vezni red | Denilson

Denilson je napustio Arsenal 2011. godine prije nego što je proveo pet godina u svojoj rodnoj zemlji sa Sao Paulom. 2015. godine se preselio u Al Wahdu u UAE, ali se vratio na posudbu u Brazil, točnije Cruzeiro.

Vezni red | Aaron Ramsey

Ramsey je odigrao više od 320 nastupa za Arsenal, a 27-godišnjak je ponekad impresionirao ove sezone. Jedini igrač koji je započeo utakmicu 2009. godine, a koji je još u klubu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Vetni red | Tomas Rosicky

Ozljede su pogodile Rosickyjeve finalne godine u Arsenalu, ali Čeh je odigrao skoro 250 utakmica tijekom svojih 10 sezona u klubu. Završio je karijeru sa svojim prvim klubom Spartom Prague.

Lijevo krilo | Nicklas Bendtner

Lord Bendtner je igrao kao lijevo krilo protiv Atletico Madrida 2009. godine. On je postigao 45 golova u 171 nastupu u Arsenalu prije nego što je otišao u Wolfsburg u Njemačkoj.

Povratak u Englesku sa Nothingham Forestom uslijedio je prije nego što se preselio u Rosenborg 2017. godine.

[su_watch_live_football]

Desno krilo | Emmanuel Eboue

Eboue je proveo šest sezona u Arsenalu prije prelaska u Galatasaray 2011. godine. Nakon što je otpušten 2015, nakratko je igrao u Sunderlandu. Međutim, FIFA mu je dala jednogodišnju zabranu zbog ne plaćanja svog agenta i od tada nije igrao.

Napadač | Van Persie

Navijači Arsenala znaju što se dogodilo Van Persiju. Preselio se u Manchester Uniteda u besplatnom transferu prije 2012/13 sezone i pomogao im osvojiti naslov.

Nakon tri godine na Old Traffordu, proveo je dvije sezone u Fenerbahceu prije emocionalnog povratka u dječački klub Feyenoord ovog ljeta. Postigao je sedam golova u 12 nastupa ove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!