NaslovnicaVijestiŠto se dogodilo kada je Cristiano Ronaldo vidio Buffona poslije utakmice?

Što se dogodilo kada je Cristiano Ronaldo vidio Buffona poslije utakmice?

Legenda Real Madrida, Cristiano Ronaldo je postigao pobjednički gol sa bijele točke u sudijskoj nadoknadi kako bi slomio Juventusovo srce. Talijani su prošli tjedan poraženi sa 3-0 u prvoj utakmici u Torinu, ali su u srijedu navečer napravili nevjerojatan povratak na Santiago Bernabeu.

Što se dogodilo

Produžeci su bili pred nama nakon što je Mario Mandžukić postigao dva gola, dok je Blaise Matuidi dodao treći što je poravnalo rezultat.

Međutim, sudac Michael Oliver dodijelio je domaćinima kasni penal i Ronaldo je bio dužan da ga postigne, što je naposljetku i uradio.

Legendarni talijanski golman Gianluigi Buffon dobio je crveni karton prije nego što je penal izveden za prekomjerno protestiranje i prigovor sucu.

[su_bet365_app]

40-godišnji vratar, koji nikada nije osvojio ovo natjecanje, odlično je branio u svojoj finalnoj utakmici Lige prvaka.

NAGRADNA IGRA NA FORUMU: Osvojite nagrade i do 50€ potpuno besplatno!

Buffon se općenito smatra jednim od najvećih vratara svih vremena.

Vratar je bio bijesan zbog odluke suca da Madridu dodijeli penal i nakon utakmice je sa bijesom pričao sa novinarima o tome.

[su_bonus]

Ronaldo, koji je postigao dva gola Buffonu u prvoj utakmici, stao je u toj zoni za novinare i divan trenutak se dogodio nakon toga. Naime, Ronaldo je prolazio pored Buffona koji je davao intervju za neku talijansku televiziju, te ga je omeo u tome i zagrlio ga.

Video možete pogledati na ovom Twitter profilu.

Dvojac se zagrlio i ako ste pogledali video, vidjeli ste i čuli da je Ronaldo rekao Buffonu ‘perdon’, što znači izvini ili oprosti. Ovo je sigurno bila posljednja utakmica kada su Ronaldo i Buffon igrali jedan protiv drugog, barem što se tiče profesionalnog nogometa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!