NaslovnicaVijestiŠto se dogodilo Realu?

Što se dogodilo Realu?

tottenham real

Sinoć na Wembleyu samo je jedna momčad izgledala kao da je prvak Europe, a to nije bio Real Madrid. Tottenham je ponizio ‘kraljeve’ rezultatom 3-1, no imali su 3-0 i izgledali su dominantno. Real Madrid pod Zidaneom još nije izgledao tako inferiorno.

Real Madrid sezonu je započeo osvajanjima superkupovima. U Europskom superkupu Real je bio itekako dominantan protiv Manchester Uniteda, a onda u superkupu protiv Barcelone izgledaju kao da ih nitko i ništa neće zaustavi da prošetaju kroz sezonu i uzmu sve titule. Zaista u tim utakmicama vezni red Reala izgledao je savršeno. Casemiro, Modrić, Kroos i Isco igrali su toliko moćno, a da su veznjaci iz Barcelone i Manchester Uniteda mogli samo gledati i diviti se. Dva mjeseca kasnije pričamo o Realu koji je bezidejan u utakmicama protiv timova poput Girone. U La ligi najbolji strijelac kluba je Asensio koji ulazi s klupe, a Cristiano Ronaldo i Benzema imaju po jedan zabijeni pogodak u ligi.

Sinoć su isplivali svi pravi problemi Reala na vidjelo. Ovdje govorimo o totalnom padu forme i taktičkoj nedisciplini koja to samo potvrđuje. Tottenham je uništio Reala tamo gdje su najjači, u veznom redu Spursi su ‘pojeli’ klub iz Madrida. Pochettino je umrtvio Realov romb i vezni red tražio je pozicije gdje će više dobivati lopte i sudjelovati u igri, no u tom trenutku to više nije Realov romb, nego svaki veznjak za sebe što je Tottenham znao kažnjavati.

Prošlogodišnji Real nije krasila prekrasna igra, no krasio je ih je snažan pobjednički mentalitet te široka klupa gdje su u igru ulazili igrači poput Isca, Morate, Jamesa, Pepea, a ove sezone njih nema plus problem s ozljedama od tima je odaljio Garetha Balea, Carvajala, Varanea, Valleja. Dakle, nakon svega rečenog dobivamo prvotimce poput Nacha i Hakimija, a rezerve poput Lucasa Vasqueza i Llorentea plus loša forma Ronalda, Benzeme, Marcela i Modrića.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Zidane: Nismo u krizi

Može Zidane tvrditi kako Real nije u krizi, no to je naprosto netočno. Real je u najvećoj krizi otkako je on na klupi, no imali su nekih manjih kriza kada se Real uvijek vraćao jači. Prošle sezone uvjerljivo vodstvo u ligi skoro su isputili te izgubili prvenstvo, izgubili su i El Clasico u zadnjoj sekundi, znali su čak i gubili 2-0 u četvrtfinalu Lige prvaka, no uvijek su se vraćali jači. Pri kraju prošle sezone počeli su igrati najbolji nogometu u Europi i zasluženo osvojili La Ligu i Ligu prvaka. U pravu je Kroos kada kaže da će se Real sigurno vratiti jači jer teško da lošije od sadašnjeg i mogu igrati s takvim kadrom, a Cristiano Ronaldo podsjeća sve one koji sada likuju: ”Ne zaboravljajte tako olako da smo mi dvostruki prvaci Europe.”

[su_watch_live_football]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!