NaslovnicaVijestiŠto se dogodilo sa Klebersonovom karijerom nakon što je napustio Manchester United...

Što se dogodilo sa Klebersonovom karijerom nakon što je napustio Manchester United 2005. godine?

Što se dogodilo sa Klebersonovom karijerom nakon što je napustio Manchester United 2005. godine? Ljeto 2003. godine imalo je velike promjene u Manchester Unitedu.

Što se dogodilo

Otišla su tri velika imena, David Beckham, JUan Sebastian Veron i Fabian Barthez. Došli su Cristiano Ronaldo, Eric Djemba-Djemba, David Bellion, Tim Howard i pobjednik Svjetskog prvenstva sa Brazilom, Kleberson.

“Drago nam je što se Kleberson pridružio, jer smo ga nekoliko mjeseci jurili”, citiran je Sir Alex Ferguson nakon što je stigao Južno Amerikanac za 5.93 milijuna funti iz Atletico Paranaensea.

“Igrao je na Svjetskom prvenstvu za Brazil i njihov tadašnji trener Phil Scolari je rekao da je on prvi izbor u svakom timu.”

“Novi brazilski trener Parreira kaže isto. On je mlad, atletski igrač veznog reda koji može igrati na brojnim pozicijama.”

[su_live_koeficijenti]

“Jedan od razloga zašto smo prodali Seba Verona je bio taj što smo znali da ćemo dobiti Klebersona – to pokazuje koliko visoko cijenimo njegov talenat.”

Iako je Veron u velikoj mjeri razočarao u Unitedu – uglavnom zato što je koštao 28.1 milijun funti, britanski transferni rekord u to doba – Fergiova odluka o prodaji nadarenog argentinca za Klebersona se nije uspjela isplatiti.

Kleberson je bio čak i manje učinkovit nego Veron i uspio je odigrati samo 30 nastupa za Crvene vragove u sljedeće dvije sezone, postižući dva gola.

Barem je Veron osigurao neke nezaboravne trenutke za Unitedove navijače, posebno u Ligi prvaka. Isti navijači nisu mogli reći ništa vrijedno spomena o Klebersonovoj karijeri u Manchester Unitedu.

Ali što se dogodilo sa reprezentativcem Brazila nakon što je otišao sa Old Trafforda na ljeto 2005. godine.

Otišao je i potpisao za Besiktas, ali je napustio klub u 2007. godini nakon što je tvrdio da turski giganti nisu na vrijeme platili njegovu plaću.

[su_bet_builder]

Kleberson se zatim vratio u svoju domovinu i potpisao za Flamengo kao slobodni agent i kratko se vratio u reprezentaciju Brazila, prije njegove tjelesne ozljede koja ga je ostavila van terena par mjeseci.

Kasnije nije bio isti igrač i nije uspio impresionirati na posudbi u svom prvobitnom klubu Atletico Paranaenseu 2011. godine – klub je ispao u Seriju B – prije odlaska u Bahiu na trajni ugovor sljedeće godine.

Kleberson nije uspio impresionirati u Bahiji i naknadno je posuđen u MLS u Philadelphiu Union, gdje je postigao jedan gol u 11 utakmica.

Potom se pridružio Indy Elevenu u sjevernoameričkoj nogometnoj ligi NASL, gdje provodi jednu sezonu prije završetka karijere u 2016. godini nakon što je kratko igrao i za Fort Lauderdale Strikes.

Tužan kraj karijere koja je u početku toliko obećavala – ali barem će uvijek moći svojim unučadima pokazivati svoju medalju pobjednika FA kupa i naravno onu sa Svjetskog prvenstva.

Za one koji se pitaju što se danas događa sa Klebersonom. Zapravo je još uvijek u nogometu.

Od prošle godine radio je sa Akademijom sindikata u Philadelphiji, pomažući trenirati sljedeću generaciju potencijalnih zvijezda kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!