NaslovnicaVijestiŠto se dogodilo u svlačionici Barcelone nakon poraza od Juventusa? Luis Enrique...

Što se dogodilo u svlačionici Barcelone nakon poraza od Juventusa? Luis Enrique razočarao svoje igrače!

Što se dogodilo u svlačionici Barcelone nakon poraza od Juventusa? Luis Enrique razočarao svoje igrače! Po drugi put, Barcelona mora učiniti nešto nevjerojatno, ako žele zadržati svoje nade u Ligi prvaka živim.

Što se dogodilo

Poraz od 3-0 u utorak od Juventusa u Torinu je ostavilo Luis Enriqueovu ekipu na rubu preranog ispadanja. Oni su uspjeli okrenuti gol razliku od 4-0 protiv PSG-a, ali Juventus ima iskustvo i kvalitetu da bi Barcelona učinila ono što je učinila PSG-u.

Barcelona ima finale Kupa Kralja u svibnju, ali neuspjeh osvajanja Lige prvaka ili La Lige – gdje im Real Madrid bježi za tri boda – će biti klasificirana kao razočaravajuća sezona.

Uz Luis Enriqueov odlazak na kraju sezone, Rio Ferdinand očekuje remont momčadi u ljetnim mjesecima.

[su_euro_soccer_bonus]

“Da, oni trebaju neke nove igrače”, rekao je Ferdinand na BT Sportu.

“Postoji mnogo igrača koji nisu mogli ući u Barcelonin tim prije tri godine. Previše imena za spominjanje.”

“Postoji pet ili šest igrača u ovom timu koji ne bi trebali ni oblačiti dres Barcelone, zbog načina na koji su igrali, intenzitet i kvaliteta nije na istom planetu.”

Što se dogodilo nakon poraza?

Jesu li igrači Barcelone bili u prkosnom raspoloženju nakon poraza? Je li ih njihov povratak protiv PSG-a napustio?

Da li ste uvjereni da će Barcelona odigrati još jedan nastup kao protiv PSG-a na Camp Nou sljedećeg tjedna?

[su_bet365_200_bonus_mali]

Prema pisanju Mundo Deportiva, Katalonci su u stanju pripravnosti za sljedeći utorak.

Također pročitajte: Fernando Torres napokon otkriva zašto je napustio Liverpool i otišao u Chelsea 2011. godine

Španjolski list je dao fascinantan uvid u reakcije sa igračima Barcelone i menadžera poslije poraza. Navodno je da Enrique nije rekao ništa u svlačionici nakon utakmice, umjesto toga on odluči svoje frustracije objaviti pred medijima.

Jose Maria Bartomeu je pokušao podići moral govoreći u svlačionici, ali nije bilo ništa posebno u njegovim riječima što je pomoglo igračima Barcelone.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!