NaslovnicaVijestiŠTO TI JE ŽIVOT: Nekad se slikao s Modrićem, a sad će...

ŠTO TI JE ŽIVOT: Nekad se slikao s Modrićem, a sad će mu čuvati leđa u Real Madridu

 

Prije nekoliko tjedana, navijači Intera iz Milana u šali su rekli “nadamo se da Perez nije gledao Kovačića danas…”, i gle čuda, Mateo Kovačić sada je novi igrač velikoga Real Madrida. U srijedu će biti predstavljen kao novi igrač Kraljeva.

OIR_resizer

 

U djetinjstvu, Mateu se jedna želja ostvarila – slikao se sa svojim idolom, Lukom Modrićem (dok je igrao za GNK Dinamo Zagreb). U ljeto 2013. godine, Zdravko Mamić opet je trljao ruke. Prodao je mladog Kovačića Interu za 11 milijuna eura. Mlad, neiskusan, ali željan i perspektivan stigao je u Inter. Iako se u početku nije najbolje snašao, vremenom je Mateo bio sve bolji i bolji. Ove sezone očekivalo se kako će napokon doći ona prava sezona za njega, kao trenera postavili su Mancinija, a on je razumio Kovačića i postavio ga na pravu poziciju. I odjednom je osvanula informacija, koju je potom i potvrdio sam trener – Mateo Kovačić novi je igrač Real Madrida! Čini se, kako se Mateu sada ostvarila još jedna želja – osim u reprezentaciji, sa Lukom će imati priliku igrati u klubu, i to u velikom Realu.

Sličan put do uspjeha imao je i sam Luka Modrić. 2008. godine napustio je Dinamo i otišao u Tottenham za 21 milijun eura. No, treba reći i kako je Luka u Dinamu u sličnom broju nastupa postigao gotovo duplo više golova i asistencija. Za 30 milijuna eura otišao je u Real Madrid.

Što ti je život…

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!