NaslovnicaVijestiSTRAHOVI: Da li je Barcelona pogriješila što je kupila ovog igrača?

STRAHOVI: Da li je Barcelona pogriješila što je kupila ovog igrača?

Bio je to još jedan pobjednički vikend za Barcelonu u La Ligi. Katalonci su se suočili sa vrlo nezgodnim Eibarom, koji je započeo vikend na sedmom mjestu u La Ligi.

STRAHOVI

Mnogi su se pitali kako će Ernesto Valverde postaviti svoju ekipu za utakmicu protiv Eibara. TO je zato što Barcelona u utorak navečer igra sa Chelseajem na Stamford Bridgeu u Ligi prvaka.

Umjesto da rotira momčad, Valverde je protiv Eibara izveo super jaku početnu postavu.

Luis Suarez je postigao gol za vodstvo Barcelone u 16. minuti kako bi smanjio bilo kakvu nervozu.

Dok je Jordi Alba postigao kasni gol nakon što je Fabian Orellana poslan na rano tuširanje u 66 minuti susreta.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

U nedeljnom izdanju Marce, kolumnist Luis Rojo izrazio je zabrinutost zbog Philippea Coutinha.

Među svim taktičkim odlukama koje je Valverde napravio u subotu, izbor startanja Andres Inieste umjesto Coutinha je bila možda najveća.

Zašto je Barcelona toliko naporno željela da dovede Coutinha koji ne igra ni u utakmicama poput onih protiv Eibara?

Naravno, Coutinhu je zabranjeno igranje za Barcelonu u Ligi prvaka ove sezone, tako da ga je većina očekivala vidjeti na terenu tijekom vikenda. Za Luis Rojoa, nešto nije u redu:

Coutinho je trebao biti pojačanje koje će Iniesti pomoći pred velike europske utakmice. Međutim, kada se u utorak treba igrati utakmica na Stamford Bridgeu, gdje Andres Iniesta mora igrati, Valverde ostavlja Coutinha na klupi. Koliko je loš plejmejker ako to ne može učiniti na Ipurui?

[su_live_koeficijenti_v2]

Mnogi će vjerovati da je Marca postala malo previše histerijska. Pogotovo kada je Coutinho odigrao posljednjih 30 minuta protiv Eibara, gdje je zamijenio Iniestu.

Međutim, sukob protiv Coutinha je očito nešto što se treba paziti u budućim tjednima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!