NaslovnicaVijestiStrašan plan Uniteda: Za ovog igrača su spremni ponuditi 175 milijuna eura!

Strašan plan Uniteda: Za ovog igrača su spremni ponuditi 175 milijuna eura!

Manchester United je jedan od timova u Premiershipu koji već nekoliko sezona unazad troše najviše na pojačanja, a takav trend bi se mogao nastaviti ukoliko je vjerovati izvorima The Suna koji donose informaciju da je Manchester United spreman ponuditi čak 175 milijuna eura za talentiranog argentinskog napadača i superzvijezdu Juventusa.

plan uniteda

Britanski tabloid The Sun donosi informaciju da Jose Mourinho želi Paula Dybalu sljedeće ljeto vidjeti na Old Traffordu, a čelnici Manchester Uniteda nadaju se da će Mourinho ispuniti želju vrijednu 175 milijuna eura. Isti izvor piše da je čelnik Manchester Uniteda, Ed Woodward već kontaktirao Juventus.

[su_no1forfootball]

Super Agent otkrio: Ukoliko Dele Alli želi da napusti klub mogu mu omogućiti transfer u ova dva velika kluba

Otkriveno koliko Neymar zarađuje u Paris Saint-Germainu

Naravno, ne treba ni govoriti kakav bi tim Manchester United imao ukoliko bi uspio dovesti 23-godišnjeg Argentinca. Dybala, Pogba, Lukaku – svi u jednom timu. Bez ikakve sumnje, Paulo Dybala je vrhunski igrač a to je pokazuje svakog vikenda. Odlično je počeo sezonu – u šest utakmica ove sezone je postigao čak 10 pogodaka.

Nema sumnje da je Dybala jedan od kandidata za Zlatnu loptu, odmah iza Lionela Messija i Cristiana Ronalda, ali do prijelaznog roka je ostalo još dugo vremena i bit će interesantno vidjeti hoće li United napraviti senzacionalan transfer i tako stvoriti pravi dream-team.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!