NaslovnicaVijestiStrašna ekipa sastavljena od igrača kojima ističe ugovor ovog ljeta

Strašna ekipa sastavljena od igrača kojima ističe ugovor ovog ljeta

Strašna ekipa sastavljena od igrača kojima ističe ugovor ovog ljeta! Kako se bliži ljetni prelazni rok, u svijetu nogometa sve je zanimljivije. Mnoge transfer priče se spominju, veliki transferi su pred realizacijama, ali ono što je itekako važno za klubove sa manjim budžetom ali i za one veće, su igrači kojima ističe ugovor na kraju sezone. Mnogo velikih imena ostaje bez kluba, a mnogo klubova čeka u redu za njihov potpis. Pogledajte ekipu od najboljih 11 igrača koju smo mi sastavili.

ekipa sastavljena od igrača kojima ističe ugovor ovog ljeta

Golman: Adrian (30, West Ham)

Golman West Hama koji je prošle sezone branio odlično i bio jedan od najboljih igrača u ekipi Slavena Bilića, ove sezone napušta klub. Tek je ušao u najbolje golmanske godine, kvalitet posjeduje, dokazao se je na najvećoj razini i preoblema pri pronalasku kluba neće biti.

Desni bočni: Bacary Sagna (34, Manchester City)

Dugi niz godina igra u odličnoj formi, igrao je u dva velika engleska kluba i sa 34 godine na leđima je prinuđen da pronađe novi aganžman, jer nije u planovima Guardiole za narednu sezonu. Bez obzira na godine, pred njim je još par godina vrhunskog fudbala, što zbog njegove fizičke spremnosti i radne etike, što zbog igračke kvalitete.

Centralni braniči: Pepe ( 34, Real Madrid) i Martin Caceres (30, Southampton)

Da je Pepe 4 godine mlađi i da Caceres nije imao problema sa ozlijedama tokom karijere, mogli bi reći da imamo jedan od najboljih stoperskih parova na svijetu, a ovako… Pepe je na zalasku karijere, ali zbog svog iskustva, kvaliteta a i mogućnosti da vaš tim pojača besplatno nameće se kao dobar izbor. Caceres je potpisao za Southampton prije par mjeseci ali još nije zabilježio ni jedan nastup za ekipu, te će na kraju sezone potražiti novi klub. Ukoliko poveže par mjeseci bez povrede, on može biti veliko pojačanje za vaš klub.

Lijevi bočni: Sead Kolašinac (23, Schalke)

O njemu ne treba puno pisati, mnogi veliki klubovi ga žele u svojim redovima, ugovor sa Schalkeom neće produžiti i ostaje samo pitanje u kojem velikom klubu će igrati naredne sezone.

Defanzivni vezni: Daniele De Rossi ( 34, Roma)

Na ovom spisku on se nalazi zbog činjenice da još uvijek nije produžio ugovor sa Romom, ali do kraja sezone ugovor će vjerovatno biti produžen, te će De Rossi u narednoj sezoni predvoditi Vučicu kao kapiten ekipe.

>> Zvanično: Bayern započeo pregovore sa zvijezdom Arsenala

Centralni vezni: Yaya Toure (33, Man City) i Santi Cazorla (32, Arsenal)

Vjerovatno dva najatraktivnija igrača na ovom spisku. Dva iskusna centralna vezna igrača, koji svojim iskustvom i kvalitetom mogu pomoći bilo kojoj ekipi na svijetu. Mnogi klubovi vodiće utrku za njihov potpis, a njih dvojica će biti na slatkim mukama.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Krlni vezni: Jesus Navas (31, Manchester City) i Mario Balotelli (26, Nice)

Brzonogi Navas i problematični Balotelli. Ukoliko želite krilo koje može da trči 90 minuta bez prestanka onda je Navas pravo riješenje za vas. Govori se da bi se mogao vratiti kući i pojačati Sevillu, koja stoji prva u redu za njegov potpis. Balotelli se nalazi na krilnoj pozicijik zato što je napad rezervisan za Ibrahimovića, a Mario je u karijeru dosta vremena proveo i na krilu. Ukoliko ga uspijete ukrotiti i uozbiljiti ga, Mario će vam biti i od koristi čak i kao golman, a ko to ne uspijete, onda vam nikako neće koristiti.

Napadač: Zlatan Ibrahimović (34, Manchester United)

Ni ovdje nećemo puno dužiti. O njemu ne treba puno pisati, ukoliko se oporavi od povrede još par godina može igrati u velikim ekipama na vrhunskom nivou, a nije ni isključena mogućnost da produži ugovor sa Unitedom.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!