NaslovnicaVijestiStrasti se ne smiruju: Zinedine Zidane oštro odgovorio na komentare Pepa Guardiole!

Strasti se ne smiruju: Zinedine Zidane oštro odgovorio na komentare Pepa Guardiole!

Zinedine Zidane nakon dramatične pobjede Real Madrida protiv Juventusa izrazio mišljenje da je s pravom dosuđen jedanaesterac za njegovu ekipu a zatim se dotakao i komentara Pepa Guardiola, koji je optužio madriđane kako konstantno vrše pritisak na sudije.

Zinedine Zidane oštro odgovorio

Prašina se još nije spustila nakon jučerašnjeg dramatičnog plasmana Reala u polufinale Lige prvaka. Mišljenja o jedanaestercu koji je za Real Madrid u zadnjim trenucima meča dosudio Michael Oliver su različita. No, u obje ekipe koje su izravno uključene u meč, svaka strana brani svoj stav i svoje mišljenje.

Pep Guardiola također je bio uključen u raspravu, rekavši kako Real uvijek vrši pritisak na suce u određenim slučajevima.

>> Polufinale Lige prvaka: Sve što trebate znati o ždrijebu

“Neću odgovoriti Guardioli, nije me briga što on ima za reći”, rekao je trener Real Madrida Zinedine Zidane nakon meča, te je dodao: “Prošle godine smo osvojili Ligu prvaka, a ja se nisam bavio sucima, iako sam mogao. Nikad se ne opterećujem sucima. Osim toga, ovo je bio penal. ”

[su_bet365_100_bonus]

Zidane je mirno pratio preokret Juventusa, razmišljajući samo o prolasku u polufinale. “Nisam se bojao činjenice da su nas stigli, nisam se bojao da ćemo ispasti.To sam pokušao prenijeti i na igrače. Utakmica je bila teška, morali smo se boriti”, rekao je Francuz a o njegovim taktičkim potezima je dodao: “Bale nije žrtva. Izvadio sam ga iz igre na poluvremenu, jer smo morali promijeniti dinamiku igre.”

Upravo nad Lucas Vazquezom, koji je na poluvremenu ušao u igru ​ je Medhi Benatia napravio prekršaj za najstrožije kazne.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!