NaslovnicaVijestiNi Chelsea ni Liverpool. Victor Osimhen izabrao dva kluba za koje bi...

Ni Chelsea ni Liverpool. Victor Osimhen izabrao dva kluba za koje bi igrao sljedeće sezone

Napadač Napolija Victor Osimhen navodno je odbio transfer u dva Premierligaška kluba, jer nijedan od njih ne igra u Ligi prvaka.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


24-godišnji napadač izrastao je u jednog od najpoželjnijih igrača za klubove diljem svijeta ovog ljeta nakon što je postigao 26 golova i četiri asistencije u talijanskoj Serie A te pomogao Napoliju da osvoji prvenstvo nakon 33 godine.

Nakon sjajnih nastupa za Gli Azzurre, nigerijski reprezentativac sada se povezuje s klubovima poput Chelseaja, Liverpoola, Manchester Uniteda i Real Madrida.

Prema izvoru Il Mattino, cijena igrača navodno iznosi do 150 milijuna funti, iako bi zainteresirani klubovi vjerojatno pokušali smanjiti tu cijenu ako bi se postigao dogovor.

Ipak, transferna naknada možda nije jedini problem s kojim će se određeni klubovi suočiti u svojoj potrazi za jednim od najzanimljivijih talenata u svjetskom nogometu, kako objašnjava bivši talijanski veznjak Salvatore Bagni.

Govoreći za Tutto Napoli, Bagni je rekao: “Victor Osimhen se neće vratiti u Francusku jer je već tamo igrao. Ne ide u Liverpool ili Chelsea jer oni ne igraju u Ligi prvaka. Od svih klubova koji se spominju u vezi s njim, po mom mišljenju, on bi jedino otišao u Manchester United i Real Madrid. Nije zainteresiran za druge klubove.”

Unatoč spomenutim igračevim preferencijama, Daily Mail tvrdi da francuski div PSG priprema ponudu za napadača u iznosu od 130 milijuna funti. Osim momčadi iz Ligue 1, i Chelsea se također navodno priprema s istom ponudom u pokušaju da osigura golgetera kojeg njihova momčad trenutno nema, unatoč Bagnijevim izjavama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!