NaslovnicaVijestiSuarez imenovao momčad protiv koje najviše mrzi igrati

Suarez imenovao momčad protiv koje najviše mrzi igrati

Suarez imenovao momčad protiv koje najviše mrzi igrati. Luis Suarez je nastavio gdje je i stao prošle sezone. Urugvajski napadač svjetske klase postigao je izuzetnih 59 golova za Barcelonu tijekom kampanje 2015/16 – i on već ima tri gola na svoje ime ove sezone nakon vrhunskog hat-tricka u subotnjoj pobjedi od 6-2 nad Real Betisom na Camp Nou.

Suarez imenovao

Suarez je najgora noćna mora svake obrane u Primeri – uvijek na oprezu i spreman da iskoristi bilo kakvu grešku, on se ne umara, dok taktike zastrašivanja nemaju nikakvog uticaja, ali i priznaje da postoji jedna ekipe protiv koje mrzi da igra.

Nema sumnje da ste to već možda i znali, ali Suarez je mislio na Diego Simeonea i Atletico Madrid.

Suarez tvrdi da ga najviše mrzi igrati protiv Colchonerosa. Štoviše on mrzi da ide u duele sa sjajnim sunarodnjakom Diego Godinom – iako on priznaje da uvijek daje sve od sebe.

“Ja ću vam reći da mi ne postoji ništa mrže nego kada igram protiv Atletica,” citiran je Suarez na španjolskom El Pais Yahoo Sportu. “Oni su tako neugodni. Tu je Godin, koji je smetnja, on je uvijek tu pored mene. On me stvarno iritira, ali i ja njega također.”

Posljednji put kada je Atletico pobijedio vladajuće španjolske prvake u La Ligi je bilo u travnju 2014. godine.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Od tada je Barcelona osvojila posljednje četiri ligaške utakmice, a Suarez je postigao golove u dva od ta četiri meča.

Za nešto manje od mjesec dana će se ova dva velika rivala sastati. Bit će to vrlo zanimljiva utakmica.

Atletico putuje na Camp Nou 21. rujna – ali Simeoneovi ljudi već imaju veliku rupu u obrani da zatvore nakon iznenađenja od 1-1 protiv Alavesa na Vicente Calderonu.

Ljetno pojačanje Kevin Gameiro čini se da je dobio utakmicu nakon što je u 93. minuti izveo odličan penal, ali dalekometni udarac od Manu Garcije je osigurao šok za navijače Atletica.

Antoine Griezmann je odmarao ovu utakmicu, ali sigurno će se vratiti u drugoj utakmici Atletica, gdje će igrati protiv Leganesa ovog vikenda.

Screenshot_28

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!