NaslovnicaVijestiSuarez otkrio za koji je san mislio da se nikada neće ostvariti

Suarez otkrio za koji je san mislio da se nikada neće ostvariti

Luis Suarez, sjajni napadač Barcelone i urugvajske reprezentacije, otkrio je za koji je san za koji je mislio da se nikada neće ostvariti.

san

Nekadašnji napadač Liverpoola Luis Suarez istaknuo je da je dolazak na Anfield bio san za koji je mislio da se nikada neće ostvariti. Urugvajski reprezentativac je među Redse došao u siječnju 2011. godine i brzo je postao jedan od najvažnijih igrača Liverpoola sve dok se 2014. godine nije preselio u Barcelonu.

[su_no1forfootball]

Iako je s katalonskim gigantom osvojio Ligu prvaka, klupsko SP i dvije šampionske titule, Suarez tvrdi da je prelazak u Liverpool bio ključni detalj u njegovoj karijeri.

“Kada sam bio dječak Liverpool je bio jedan od najvećih klubova u Europi i bio je poznat diljem svijeta. Kada sam saznao da se interesiraju za mene nisam imao dilemu da li treba prihvatiti ponudu, jer je to san svakog igrača i nikada nisam ni zamišljao da ću dobiti priliku da igram na “Anfieldu”, rekao je Suarez, osvrnuvši se na poseban odnos koji s nogometašima Redsa imaju navijači Liverpoola.

Navijači jednog kluba zatrpali Diega Costu pozivima!

Real Madrid dao do znanja Manchesteru kako da osiguraju usluge Garetha Balea

Predsjednik Barce potvrdio: On je igrač kojeg želimo dovesti ovog ljeta!

Arsenal poslao ponudu od 40 milijuna funti za 21-godišnjeg super talentiranog veznjaka

“Na Anfieldu navijači osmah stanu iza tebe. Ljubaznost koju vam pokazuju je tako posebna, što vas tjera da dignete glavu i odgovorite, umjesto da dozvolite da malo padnete”, rekao je Suarez, koji je u dresu Redsa postigao 69 golova u 110 premierligaških utakmica.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!