NaslovnicaVijestiSuarez: Ova pobjeda pokazuje da smo ujedinjeni više nego ikad

Suarez: Ova pobjeda pokazuje da smo ujedinjeni više nego ikad

Napadač Barcelone Luis Suarez izjavio je da sinoćnja pobjeda od čak 8-0 protiv Deportiva, kojom su prekinuli negativan niz od tri uzastopna poraza u ligi, pokazuje da je njegov tim ujedinjen više nego ikad.

Ova pobjeda pokazuje da smo ujedinjeni više nego ikad

Urugvajski reprezentativac je postigao četiri gola i upisao tri asistencije, a Barcelona se konačno oporavila od lošie forme. Pored njega, na listu strijelaca su se upisali i Ivan Rakitić, Lionel Messi, Marc Bartra, te Neymar.

Ova pobjeda je zadržala Katalonce iznad Atletico Madrida u La Ligi, a Suarez je priznao da je to bio težak trenutak nakon što su upisali četiri poraza u posljednjih pet utakmica u svim takmičenjima, uključujući i poraz od Atletica nakon kojeg su ispali iz Lige prvaka.

“Najvažnija stvar je da su nam ovi golovi pomogli da osvojimo tri boda”, rekao je Suarez nakon utakmice.

“Pomogli su nam u vrlo teškom trenutku. To je ono što se računa, morali smo pobijediti i igrati na način na koji smo igrali i to nas čini još sretnijima.”

“Protiv Valencije smo imali dosta šansi i postili smo samo jedan gol, tako da je dobar osjećaj pobijediti ovako.”

Suarez ddodaje da je pad forme njegovog tima u posljednjih nekoliko tjedana pokazatelj koliko je snažna La Liga.

“To je dokaz za ljude da vide da ova liga nije lagana. Morate stvarno igrati ukoliko želite pobjedu”, rekao je Urugvajac koji je postigao ukupno 49 golova u svim takmičenjima ove sezone.

“Pričali su da je La Liga gotova, ali i sada sve zavisi od nas, naš rad će se isplatiti. Mi smo ljudska bića, nismo strojevi koji ne znaju pogriješiti. Ova pobjeda pokazuje da smo ujedinjeni više nego ikad!”

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!