NaslovnicaVijestiRakitić: Barcino jedinstvo će nam donijeti titulu

Rakitić: Barcino jedinstvo će nam donijeti titulu

Ivan Rakitić i dalje vjeruje da Barcelona može do naslova prvaka La Lige ove sezone, unatoč tome što su u posljednjih nekoliko tjedana izgubili čak osam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Atletico Madrida.

Barcino jedinstvo će nam donijeti titulu

Katalonci su sinoć savladani na vlastitom terenu protiv Valencije rezultatom 2-1, a Messi je postigao svoj 500. gol u seniorskoj karijeri, te su sada izjednačeni na prvom mjestu sa Atletico Madridom i imaju isti broj bodova, dok Real Madrid ima bod manje i nalazi se na trećem mjestu.

To je bio još jedan loš dan za tim Luisa Enriquea, jer su poraženi u trećoj uzastopnoj utakmici u ligi, po prvi put još od 2003. godine.

Rakitić, koji je postigao autogol, ujedno i vodeći gol za Valenciju na utakmici, ipak nije zabrinut, te očekuje da će Barcelona okrenuti stvari do kraja sezone.

“Moramo se ujediniti i pobijediti u preostalim utakmicama. Barcino jedinstvo će nam donijeti titulu”, izjavio je hrvatski reprezentativac.

“Sreća je bila na strani Valencije, ali mi smo više željeli pobjedu. Jednostavno, lopta nije htjela ući u njihov gol. Tužni smo zbog ovog što se dogodilo, ali iskusni smo i moramo ostati ujedinjeni, zajedno možemo do titule.”

“Nemamo nikakvih dvojbi u vezi nas, ali naša dinamičnost nije dobra i moramo to promijeniti. Imali smo čistu priliku na kraju kada je pokušao Gerard Pique, ali to je bila još jedna od prilika u kojima nismo imali sreće, kao ni u cijeloj utakmici.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!