NaslovnicaVijestiSuarez: Volio bih imati Messijevu lijevu nogu i Neymarovu brzinu

Suarez: Volio bih imati Messijevu lijevu nogu i Neymarovu brzinu

Luis Suarez je otkrio koje kvalitete bi preuzeo od svojih suigrača iz Južne Amerike, volio bi imati lijevu nogu Lionela Messija i Neymarovu brzinu.

Messi i Suarez ismijavali Neymarovu frizuru na treningu

Katalonski trio igra na vrhunskom nivou i ove sezone, međusobno su postigli 59 ligaških golova, te su glavni krivci za uvjerljivo prvo mjesto Barcelone u La Ligi.

Suarez je priznao da bi bio užitak imati tako snažnu lijevu stranu kao Messi i brzinu kao brazilski reprezentativac Neymar.

“Volio bih imati Messijevu lijevu nogu, koja je unikat u svijetu, nevjerovatna”, izjavio je Urugvajac za madridske novine Marcu, a nakon toga je pohvalio i Neymarovu brzinu i dobro raspoloženje koje širi u svlačionici Blaugrane.

“Svi igrači imaju sjajan odnos i to se vidi na terenu i van njega, uvijek se smijemo međusobno i grlimo, ne samo nas trojica. Tu se ne radi o ljubavi, već o podršci.”

“Mi ne planiramo ništa, sve dolazi prirodno. Jednostavno uživamo i veoma smo sretni što smo u takvoj mogućnosti.”

Luis Suarez je ove sezone u svim takmičenjima u dresu Barcelone odigrao ukupno 36 utakmica, te pritom postigao čak 36 golova i podijelio 13 asistencija. Messi je u 29 utakmica postigao 25 golova i upisao osam asistencija, dok je Neymar u isto toliko utakmica postigao 20 golova i podijelio 13 asistencija.

Barcelona, koja ima osam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Atletico Madrida u vrhu tabele španjolskog prvenstva, te čak 12 više od najvećeg rivala Real Madrida, u četvrtak će gostovati kod Rayo Vallecana.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!