NaslovnicaVijestiSubotić u Middlesbrough

Subotić u Middlesbrough

Neven Subotić u Middlesbrough će prijeći odmah nakon što dobije radnu dozvolu. Srpski reprezentativac i dosadašnji branič Borussije Dortmund na korak je od prelaska u Premier League. Nakon što je ovaj 27-godišnji igrač dogovorio ugovor na tri godine, a klubovi dogovorili odštetu od 9.5 milijuna eura, jedina prepreka je ostala u radnoj dozvoli.

Neven Subotić

Middlesbrough je izborio povratak u Premier League, a na klupi im je nekadašnji pomoćnik Josea Mourinha i legendarni branič Reala Aitor Karanka. Klub sa Riversidea se odlučio ozbiljno pojačati za nastavak sezone pa su tako već do sada doveli Victora Valdesa, Espinosu, Barragana, Victora Fishera i još neke igrače. Na tome naravno ne misle stati, pa je sljedeći na listi upravo Subotić.

Najveći problem u slučaju Nevena Subotića je taj što za reprezentaciju nije nastupio od 2013. godine, pa nema dovoljan broj nastupa u posljednjih 3 godine. Sličan je slučaj bio kada je Lovre Kalinić ostao bez transfera u Aston Villu tijekom zime. Ipak Middlesbrough je uložio žalbu, te se nadaju pozitivnom raspletu ovog slučaju.

[su_reklama]
Subotić je ime stvorio upravo u Borussiji gdje je bio standardni igrač u pohodima na 2 prvenstva, 2 superkupa i 1 kup Njemačke. Također nastupio je i u finalu Lige prvaka u kojem je Dortmund poražen. Za Borussiju je nastupio čak 258 puta i pritom postigao 18 pogodaka. Ipak u posljednje vrijeme izgubio je mjesto u prvoj momčadi i odlučio se na odlazak po veću minutažu, ali i novo iskustvo.

Koliko je transfer izgledan, odnosno da je samo formalnost u pitanju pokazuju i koeficijenti na kladionici, jer primjerice 10bet na prelazak Subotića u redove Middlesbrough nudi kvotu od 1.29. Kladionica 10bet ima vrlo bogatu ponudu potencijalnih transfera, pa ukoliko ste uvjereni u neki transfer svakako možete dobro zaraditi kladeći se na transfere. Uz to ova kladionica Vam nudi 5€ potpuno besplatno prilikom otvaranja računa.

Subotić koeficijent

UPLATI LISTIĆ

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!