NaslovnicaVijestiDejan Lovern u VELIKIM problemima: Sud u Osijeku ga optužio za lažno...

Dejan Lovern u VELIKIM problemima: Sud u Osijeku ga optužio za lažno svjedočenje u korist Zdravka Mamića!

Sud i tužiteljstvo u Osijeku je podignulo optužnicu protiv braniča Liverpoola Dejana Lovrena, optužujući ga za krivo svjedočenje u postupku protiv Zdravka Mamića. Dejan Lovern bi se mogao suočiti čak i sa zatvorskom kaznom.

Lovren isprozivao

Dejan Lovren, branič Liverpoola i hrvatske nogometne reprezentacija, našao se u velikoj nevolji. Sud u osijeku u saradnji sa tužilaštvom je podiglo optužnicu protiv Lovrenu, u kojoj ga optužuju za lažno svjedočenje na suđenju Zdravku Mamiću, Zoranu Mamiću i Damiru Vrbanoviću zbog ilegalnog poslovanja na štetu GNK Dinama.

>> NEVJEROJATNE ČINJENICE: Da li ovo znači da će Real Madrid ponovo osvojiti Ligu prvaka?

Lovren je na suđenju Mamiću i ostalima svjedočio na sudu prošle godine gdje je izjavio da je 2007. godine (čak je naveo i tačan datum), potpisao aneks na ugovor, u kojem je naveo da se zarada od transfera odnosno od njegove prodaje dijeli između njega i kluba 50:50. Na sudu su mu priloženi aneksi koji su potpisani aali na kojima je 2011 godina. Lovren je tvrdio da te dokumente on nije potpisao, ali tužiteljstvo smatra da je Lovren, koji je tvrdio da je unatoč boravku u Lyonu sam uređivao sve potrebne papire u Zagrebu, nije govorio istinu.

[su_bonus]

Ranije ove godine sa istim optužbama se suočio i Luka Modrić.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!