NaslovnicaVijestiMainz - Freiburg: Sudac dodijelio penal nakon što je svirao kraj prvog...

Mainz – Freiburg: Sudac dodijelio penal nakon što je svirao kraj prvog poluvremena

Penal je sviran nakon što su igrači već napustili teren za poluvrijeme u Mainzu u Bundesligi, gdje je domaćin pobijedio Freiburga sa 2-0 u ponedjeljak navečer.

Mainz - Freiburg

Sudac Guido Winkmann je pozvao obje ekipe natrag iz svlačionice nakon konzultacija sa sustavom video pomoćnog suca (VAR) i nagradio Mainz sa penalom, jer je netko od igrača Freiburga udario loptu rukom u kaznenom prostoru.

Vezni igrač Mainza Pablo de Blasis je postigao penal kako bi domaćine postavio u prednost sa 1-0.

Drugo poluvrijeme su odgodili navijači koji su bacali toaletni papir na teren. Nije se odnosio na odluku o penalu, već o prosvjedu protiv Bundesligaških utakmica koje se igraju u ponedjeljak navečer.

[su_bet365_app]

De Blasis je postigao drugi gol u 78 minuti susreta kako bi osigurao pobjedu Mainza nad Freiburgom i prestigao ih na tabeli samo za gol razliku i osam bodova daleko od automatskog ispadanja, dok su gosti pali na mjesto koje vodi u doigravanja za ispadanje na 16-oj poziciji.

Mainz je na početku tražio penal, ali sudac to nije svirao, nakon što se lopta odbila od ruku Freiburgovog braniča Marc-Oliver Kempfa i zatim je bila obranjena od strane Alexander Schwolowa.

Kako su igrači napuštali teren, Winkmannu je rečeno da se konsultuje sa VAR-om i prebaci na drugu stranu terena kako bi gledao ponovljeni snimak na monitoru.

Winkmann je promijenio svoju odluku i dodijelio penal za domaćine prije nego što je pozvao cijelu ekipu Freiburga i nekoliko igrača Mainza koji su napuštali teren.

Nakon odgode dulje od šest minuta De Blasis je postigao gol i Winkmann je ponovo svirao poluvrijeme, tijekom kojeg je zamijenjen nesretni Kempf.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!