NaslovnicaVijestiSUDBINA LUKE MODRIĆA ODLUČENA: Evo što je Real Madrid spreman da uradi...

SUDBINA LUKE MODRIĆA ODLUČENA: Evo što je Real Madrid spreman da uradi da zadrži Modrića u svojim redovima!

Sudbina Luke Modrića odlučena. Evo što je Real Madrid spreman da uradi da zadrži Modrića u svojim redovima! Real Madrid je spreman ponuditi Luki Modriću novi ogromni ugovor kako bi ga zadržali i utišali interes Intera.

Sudbina Luke Modrića

Giganti iz Serije A su proveli većinu ljeta, pogotovo nakon Svjetskog prvenstva u potjeri za hrvatskim reprezentativcem nakon što je rečeno da bi mogao biti otvoren za odlazak sa Bernabeua.

Real, međutim, nema namjeru prodati Modrića i spremni su povećati njegovu platu od 138.000 funti prema španjolskim novinama Marci.

Tvrde da bivši igrač Tottenhama vjerojatno dobiva ‘značajan’ porast plaće u onom što bi mogao biti posljednji veliki ugovor u svojoj karijeri.

[su_bet365_koeficijenti]

Modrić, koji u rujnu navršava 33 godine, ima klauzulu za oslobađanje od 674 milijuna funti, ali to nije zaustavilo Intera da istražuje za ambicioznim transferom.

Izvještaji u Italiji su čak predložili da je Modrić spreman reći predsjedniku Real Madrida, Florentino Perezu da želi napustiti klub zbog novog izazova u Italiji.

No novi menadžer Julen Lopetegui je uvjeren da njegov vezni igrač neće napustiti Real Madrid prije nego što se prijelazni rok zatvori.

>> ZARADITE NA TRANSFERU LUKE MODRIĆA!

“Predsjednik je već dao odgovor, nemam mnogo toga za dodati”, rekao je Lopetegui u nedelju.

“Modrić je izvanredan igrač, čekamo ga sa otvorenim rukama. Razgovarao sam sa njim nakon sjajnog Svjetskog prvenstva i vidjet ćemo može li igrati 15. kolovoza (protiv Atletico Madirda u Europskom Super Kupu), naš prvi veliki cilj ove sezone.”

[su_bet365_100bonus]

“Rekao sam mu da je igrač kojeg volim i on to zna. Bit će sretan sa ugovorom kojeg dobije ovdje.”

“Bit će sretan što će igrati nogomet, kao što je već igrao u Real Madridu. Luka je igrač Real Madrida i nastavit će biti, nemam sumnje. Uživali smo u njemu i nastavit ćemo.”

Real će još više željeti da osigura Modrićev ostanak ovog ljeta, jer je veznjak Mateo Kovačić taj koji bi mogao otići na posudbu u Chelsea kao dio ugovor za Thibaut Courtoisa, koji bi trebao otići u Chelsea za 35 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!