NaslovnicaVijestiNavijači Arsenala smatraju da je Arsenal "opljačkao" West Ham: Prikupljaju novac za...

Navijači Arsenala smatraju da je Arsenal “opljačkao” West Ham: Prikupljaju novac za doplatu transfera

Navijači Arsenala izuzetno cijene Declana Ricea, toliko da im se čini kao da je njihov klub opljačkao West Ham. Stoga su pokrenuli Gofundme stranicu kako bi prikupili 29 milijuna eura koji bi pomogli u doplati tranfera i nadoknadili ovu “pljačku” sjajnog veznjaka.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“U svjetlu nesretne pljačke West Ham Uniteda. Pozivamo navijače Arsenala da se okupimo kako bismo prikupili sredstva za West Ham United da bi se nadoknadilo obeštećenje za Declana Ricea”, stoji u opisu objave i dodaju: “U posljednjih 15 tjedana postalo je očito da su Edu i Arsenal bili korisnici igrača za kojeg se West Ham Unitedu trebao platiti dodatnih 29 milijuna eura.”

Engleski veznjak pridružio se Arsenalu u srpnju ove godine u transferu vrijednom 116,6 milijuna eura. Tijekom ove sezone odigrao je 22 utakmice za Arsenal u svim natjecanjima, postigao je tri gola i upisao dvije asistencije.

Inače, Rice je i standardni reprezentativac Engleske, a od debija 2019. godine upisao je 48 nastupa i postigao tri gola.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!