NaslovnicaVijestiSuigrači dobili crvene kartone zbog tuče!

Suigrači dobili crvene kartone zbog tuče!

Bizarna scena viđena je na jučerašnjoj utakmici Championshipa između Sheffield Wednesdaya i Prestona, pošto su igrači Prestona, Doyle i Beckford, zaradili crvene kartone zbog međusobne tuče u 90-oj minuti!

crvene kartone

Sheffield Wednesday je savladao Preston rezultatom 2:1 na svom Hillsboroughu pred skoro 25.000 gledatelja, no ono po čemu će ostati upamćen ovaj meč nisu rezultat niti igra, već incident u poslednjem minutu utakmice, kada su dvojica igrača Prestona, Eoine Doyle i Jermaine Beckford, dobili crvene kartone, pošto je svađa dvojice suigrača kulminirala tučom.

Kao razlog za cijeli incident navodi se Beckfordovo nezadovoljstvo potezom Doylea, koji mu nije dodao loptu i izglednoj poziciji za izjednačenje, nego ju je proslijedio do Vermijla, koji je šutirao preko gola.

Menadžer Prestona, Simon Grayson izjavio je za BBC kako je 30 godina u fudbalu, ali da nikada nije vidio ništa slično.

“Pričao sam s njima u svlačionici i izvinili su se, ali to nije dovoljno, takve stvari nikada ne bi smjele da se dese u profesionalnom fudbalu”.

“Stojim iza svojih igrača u svakom klubu, ne kritikujem ih u javnosti već to radim u svlačionici, ali ovaj put ne mogu da stanem iza njih dvojice”, dodao je revoltirani menadžer Prestona.

Dvojicu nogometaša čeka suspenzija FA od tri meča, dok će se Preston tek oglasiti povodom kazni koje će sasvim sigurno dobiti spomenuti dvojac.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!