Šuker demantirao pregovore sa slavnim trenerom

Predsjednik Nogometnog saveza Hrvatske Davor Šuker demantirao je natpise medija o navodnim pregovorima sa Carlom Ancelottijem o preuzimanju hrvatske reprezentacije. Šuker je pisanje talijanskog lista Gazete dello Sport nazvao pogrešnom informacijom.

šuker demantirao

“Razočaran sam što je svjetski ugledni medij, kao što je Gazzetta dello Sport, izvor ovakve dezinformacije, tipične ‘falsa notizia’ (lažna vijest), kakvu uobičajeno plasiraju manje respektabilni mediji u potrazi za senzacijama. Mogu samo reći da je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i da smo svi isključivo fokusirani na utakmice protiv Grčke u baražu za plasman na Svjetsko prvenstvo.”, rekao je Šuker.

Po pisanju Gazzette, HNS navodno pregovara o tome da Ancelotti, ako se Hrvatska plasira na SP, vodi “vatrene” samo na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

“Naviknuti smo da većina hrvatskih medija požuri da prenese ovakvu neistinu. Kod nas svaka vijest koja za cilj ima destabilizaciju ili omalovažavanje Saveza dobije zapaženi prostor u medijima. To, nažalost, nije ništa novo, ali mi ćemo nastaviti raditi u interesu hrvatskog nogometa. zato uoči ovih odlučujućih utakmica pozivam sve na zajedništvo, a medije na objektivnost i na istinu.”, rekao je Šuker, prenosi Hina.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum