NaslovnicaVijestiSporan drugi žuti karton: Sukob između trenera Torina i legende Juventusa

Sporan drugi žuti karton: Sukob između trenera Torina i legende Juventusa

Pokvario je Torino proslavu titule Juventusa, ali se pored fenomenalnog gola Ljajića iz slobodnog udarca o ovom meču priča više iz još jednog razloga. U pitanju je faul Afriyiea Acquaha nad Mandžukićem poslije kojeg je zaradio drugi žuti karton, a Siniša Mihajlović zbog prosvjeda dobio crveni.

žuti karton

Na snimci se stječe dojam da je igrač “bikova” prvo stigao do lopte, pa tek onda zakačio hrvatskog napadača, ali sudac Valeri nije imao dilemu.

Po završetku utakmice je uslijedilo uključenje u studio Sky Sporta u kojem se nalazio bivši igrač “Stare dame”, a sada komentator pomenute televizije Gianluca Vialli.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

“Prije par godina, recimo u Engleskoj, ovo ne bi bio ni faul, a kamoli žuti karton, ali su se stvari od tada promijenile. Ne možete više ovako startate, u ovom slučaju je karton opravdan” rekao je Vialli.

Srpski stručnjak nije mogao suzdržati, već je uživo u programu napao Gianlucu.

“Faul? Vialli kaže da je prekršaj, a ja kažem da je to bogohuljenje. Acquah je imao “čist” start, uzeo je loptu, a ti trebaš biti neutralan sada. Samo ti si vidio nepostojeći faul. Jedini si koji brani tu tezu, a trebao bi biti fer. Možda ti je potreban novi par naočala”, poručio je Mihajlović.

Došli su gosti u vodstvo u 52. minutu poslije fenomenalnog pogotka Adema Ljajića iz slobodnog udarca. Sjajnim šutem je Ljajić “skinuo paučinu” i tako najavio da će pokvariti proslavu rivalu.

Ali, pet minuta kasnije je viđena sporna situacija. Acquah je uklizao, prvo sklonio loptu, pa malo dokačio Mandžukića, hrvatski napadač je pao, a sudac Valeri pokazao vezisti Torina drugi žuti karton i put u svlačionicu. To je iznerviralo srpskog trenera koji je ušao u klinč s četvrtim sucem poslije čega je i njemu pokazan crveni karton.

Više od pola sata su “bikovi” igrali bez trenera i jednog igrača, a sve to je iskoristio Gonzalo Higuain i snažnim udarcem s ruba šesnaesterca u drugoj minuti sudačke nadoknade donio bod “Staroj dami”.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!