NaslovnicaVijestiSukob u Juventusu: Allegri i Dybala napuštaju klub?

Sukob u Juventusu: Allegri i Dybala napuštaju klub?

Trener Juventusa, Massimiliano Allegri, ušao je u sukob sa čelnicima kluba, te bi mogao da napusti klupu “Stare dame”, baš kao i napadač Paulo Dybala, piše italijanski list Gazetta dello Sport.

sukob

Ugledni talijanski list navodi da je Allegrijev odnos s dužnosnicima narušen poslije poraza od Milana u Superkupu Italije, ali da je sukob nastao i zbog različitog plana u prelaznom roku.

Već su “isplivala” i tri kandidata za zamjenu trenera koji je sa “Starom damom” osvojio dvije duple krune i igrao finale Lige prvaka, u isto toliko sezona na klupi, a to su Paulo Souza iz Fiorentine i Eusebio di Francesco iz Sassuola.

Allegri i njegov status nisu jedini problem kluba. Isto vrijedi i za jednog od najboljih nogometaša Paula Dybalu (čija uloga u asimetričnom 3-5-2 sustavu Juventusa jeste ključna), jer je iskazao nezadovoljstvo ponudom oko novog ugovora i minutažom u proteklom razdoblju.

Juventus nudi Dybali 5.5 milijuna eura po sezoni, što je znatno manje od najplaćenijeg u timu Gonzala Higuaina (7.5 milijuna eura godišnje), pa bi odlični Argentinac mogao da se okrene ponudama Reala i ostalih velikana.

Dybala je ove sezone odigrao 15 utakmica za Juventus u svim natjecanjima, te postigao 4 gola uz 3 asistencije. U Torino je stigao prošlog ljeta iz Palerma, i transferu vrijednom 32 milijuna eura.

Juventus se trenutno nalazi na vodećoj poziciji na tablici Serie A, nakon polovine sezone. Crno-bijeli imaju 4 boda prednosti nad drugoplasiranom Romom, uz utakmicu manje. Nakon zimske pauze, Juventus na svom stadionu dočekuje Bolognu 8. siječnja.

U Ligi prvaka, Juventus se plasirao u osminu finala kao prvoplasirani u svojoj grupi, te će na startu eliminacione faze ukrstiti koplja sa Portom.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!