NaslovnicaVijestiSüle i Kimmich: Bilo bi realno da je na semaforu stajao ovaj...

Süle i Kimmich: Bilo bi realno da je na semaforu stajao ovaj rezultat, nezaslužen poraz!

Bayern je poražen u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka u Munchenu iako su prvi stigli do vođstva, a nogometaši Bavaraca smatraju da su pretrpjeli nezaslužen poraz, te ističu da su uz malo više sreće mogli stići i do ubjedljive pobjede.

Igrao se 28. minut kada su Bavarci poveli. Joshua Kimmich je istrčao odličnu kontru po desnoj strani, a kada su svi očekivali ubačaj u kazneni prostor, reprezentativac Njemačke je šutirao odlično i tako prevario Keylora Navasa.

Minut prije odlaska na odmor Marcelo je pokupio odličan volej i savladao Ulreicha za poravnanje rezultata koje je stajalo na odmoru, da bi u 57. minuti Marco Asensio kaznio domaće promašaje za vodstvo “kraljevskog kluba”, kaznivši ih tako za promašaje.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Trener Bajerna Jupp Heynckes, kao i igrači Nicklas Sule i Joshua Kimmich, žale zbog promašenih mnogobrojnih šansi protiv Real Madrida (1:2) i poručuju da rezultat nije realan.

“Poklonili smo Realu dva gola jasnim greškama. Imali smo seriju šansi, nismo ih iskoristili, pa nije iznenađenje što smo izgubili. Sada nemamo šta da izgubimo u Madridu, idemo rasterećeno”, rekao je Heynckes za ZDF.

>> Real sretno i spretno! Evo što nakon utakmice kažu igrači i treneri…

>> Nije zabio gol, a ponovno je srušio rekord i sada je najveći u povijesti LP!

Mladi stoper Sule otišao je daleko i istakao da je Bajern morao da pobijedi sa tri gola razlike: “Niko se ne postideo da smo pobedili 5:2. Nikada nisam video ovako slab Real kao u Munchenu”, rekao je Sule.

Na njegove reči, još drastičnije, nadovezao se strijelac gola za Bavarce: “Ja bih rekao da je realno 7:2”, zaključio je Kimmich.

“Ovoliko šansi nismo stvorili ni protiv Hannovera prošle sedmice (3:0), a oni su šutnuli dva puta i dva puta pogodili”, istakao je desni bek Bayerna.

Revanš na madridskom stadionu Santiago Bernabeu na programu je 1. svibnja, a momčad Juppa Heynckesa će tamo morati da postigne najmanje dva gola kako bi izborili prolaz u finale u Kijevu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!